BMW 8.sērijas M modelis iegūs vairāk nekā 600 Zs jaudīgu motoru

 

BMW 8.sērija testos - 2016.gada septembris Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.oktobris 2016 7:17

BMW 8.sērijas jaudīgā M modifikācija tiks aprīkota ar četru litru Twin-turbo motoru, kas attīstīs 600 - 620 zirgspēku jaudu.

Pircējs varēs izvēlēties aizmugures riteņu piedziņas versiju vai pilnpiedziņas xDrive variantu ar aizmugures riteņu piestūrēšanas funkciju. Zināms, ka jaudīgā kupeja, kuras konstrukcijā būs plaši pielietoti tādi materiāli kā alumīnijs un oglekļa šķiedra, 100 km/h varēs sasniegt nepilnās četrās sekundēs.  

Tirgū BMW 8.sērijas M modifikācija gaidāma 2019.gada otrajā pusē - pēc tam, kad tirgū dosies 8.sērijas bāzes modelis. Par bavāriešu kupejas galvenajiem konkurentiem kļūs Aston Martin Rapide, Bentley Continental GT un Mercedes-AMG S63 Coupe. Eksperti pieļauj, ka vizuāli 8.sērija varētu līdzināties kopā ar Pininfarina radītajai kupejai Gran Lusso, kas tika nodemonstrēta Villa d’Este 2013.gada pasākumā.

Par to, ka BMW nolēmis atgriezt dzīvē savulaik ražoto 8.sēriju kļuva zināms 2016.gada pavasarī. Ražotājs reģistrēja vairākus nosaukumus, kas paredzēti 8.sērijas modeļu saimei, ieskaitot 825, 830, 835, 850, 845, 860, M850 un M8.

Britu mediji vēsta, ka 8.sērija kļūs par 6.sērijas netiešo pēcteci, nomainot tās kupejas versiju, kas konveijeru pametīs 2018.gada pavasarī.

 

 

 

Gran Lusso Coupe

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti