Uzlabotais dienvidnieks – "Seat Leon" modernizēts

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.oktobris 2016 6:59

"Seat" modernizējis savu kompaktās klases modeli "Leon", kas līdztekus nelieliem vizuāliem uzlabojumiem varēs lepoties ar LED gaismām, jauniem elektroniskajiem palīgiem un multimediju sistēmu.

"Seat Leon" ir viens no spāņu kompānijas visvairāk pieprasītajiem modeļiem, kas šajā paaudzē ir piedāvājumā kopš 2012.gada. Šogad tam veikta modernizācija, kuras augļus pircējs varēs baudīt jau ar 2017.gada pirmajiem mēnešiem.

Feislifta procesā "Seat Leon" nedaudz pārveidoti abi bamperi un radiatora režģis, bet galvenajos, miglas un aizmugures lukturos, kā arī virzienrādītājos tagad iestrādātas LED gaismas diodes. Salonam uzlabota trokšņu izolācija, bet pogu un slēdžu skaits krietni samazināts, aizstājot tās ar astoņu collu skārienjutīgu multimediju sistēmas ekrānu, kas ļaus pārvaldīt lielāko daļu no automobiļa funkcijām.

Modernizācijas gaitā Leon ticis pie jauniem elektroniskiem palīgiem no jaunā krosovera "Ateca" krājumiem. "Leon" pieejams sastrēgumu asistents, kas var uzņemties automobiļa vadību ātrumā līdz 60 km/h, adaptīvā kruīzkontrole, „City” ārkārtas bremzēšanas sistēma, ceļazīmju atpazīšanas funkcija un "Connectivity Box", kas nodrošina viedtālruņa savienojumu ar automašīnas multimediju sistēmu un vienlaicīgi arī bezvadu uzlādi.

Modernizētais „Leon” būs pieejams piecās aprīkojuma versijās – jau zināmajām "Leon", "Reference", "Style" un "FR" pievienota vēl viena komplektācija "Xcellence”, kas izcelsies ar īpaši komfortabliem sēdekļiem, jauniem buferiem, hroma interjera un eksterjera dekoriem.

"Leon" motoru klāstā joprojām 115-184 Zs benzīna un 86-180 ZS dīzeļa dzinēji, bet jaunievedums ir 1,4 litru dabas gāzes variants, kas attīsta 110 Zs un var darboties ar gāzi vai benzīnu.

Modernizētā "Seat Leon" tirdzniecība sāksies gada beigās un 2017.gada sākumā tas kļūs pieejams arī dīleru centros. Cenu ražotājs vēl neatklāj, tādēļ atgādināsim, ka Vācijas tirgū cenu ziņā pieejamākais "Seat Leon" ar 86 Zs benzīna motoru un trīsdurvju hečbeka virsbūvi maksā 14 990 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti