Uzņemot topless pašbildi, studentes vadīts auto uztriecas policijai 2

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 29.oktobris 2016 21:54

Cenšoties uzņemt pašiņu ar atkailinātām krūtīm, 19 gadus vecā Teksasas (ASV) universitātes studente Miranda Reidere ar savu spēkratu ietriekusies stāvošā policijas auto.

Jaunā sieviete bijusi tik aizņemta ar savu daiļumu iemūžināšanu braucošajā auto un bildes nosūtīšanu boifrendam, ka nemanījusi pat iedegtās policijas auto bākugunis. Kad likumsargi vaicājuši, kādēļ meitene pie stūres atrodas līdz pusei kaila, viņa tā arī pateikusi, ka vēlējusies nosūtīt draugam savu pašbildi.

Tas gan nav bijis vienīgais jaunās autovadītājas pārkāpums - policija Reideres auto atradusi atvērtu vīna pudeli, bet notikuma aculiecinieki stāstījuši, ka jau brīdi pirms sadursmes meitenes vadītais spēkrats uz ceļa veicis bīstamus manevrus.

Tā kā policijas alkohola pārbaudes testu studente neizturēja, viņa tika apcietināta par transportlīdzekļa vadīšanu reibumā. Tiesa, vēlāk Reidere tika atbrīvota no ieslodzījuma pret drošības maksu divu tūkstošu dolāru apmērā.

Par to, cik bīstami nodoties blakus lietām auto vadīšanas laikā lieku reizi atgādina aizvadītās nedēļas ziņa no Japānas, kur kāds kravas automašīnas šoferis, kurš pie stūres spēlēja populāro viedtālruņu spēli "Pokemon Go," sabrauca deviņgadīgu zēnu. Zēns gāja bojā.

Foto: Ekrānšāviņš

Miranda Reidere Foto: Ekrānšāviņš no instagram.com

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
experc 31.oktobris 2016 9:39
3 0 Atbildēt

bet kur bildes?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti