"BMW" 8.sērija testos – šoreiz kupeja un kabriolets

 
iAuto | 22.novembris 2016 12:25

Globālajā tīmeklī nonākusi jauna attēlu sērija ar "BMW" 8.sērijas testu prototipiem; šoreiz fotoaparātu objektīvi fiksējuši gan kupejas, gan kabrioleta versijas.

"BMW" astotā sērija atgriežas. Ja kādam vēl par to ir šaubas, tad neticības ēnu kliedē jaunākie spiegu attēli ar kupejas un kabrioleta prototipiem, kas par sērijveida modeļiem pārtaps līdz 2018.gadam.

Interneta vietne "Autobild.de" raksta, ka 8.sērija (G17) tiek pozicionēta kā 6.sērijas pēctecis un konkurents “Mercedes” S-klases kupejai un kabrioletam, atzīmējot hibrīdauto "i8" līdzīgos starmešus un aizmugures bamperī integrētos izplūdes sistēmas izvadus. Būtiski, ka atšķirībā no savulaik ražotās (1989.-1999.gads) astotās sērijas, jaunajiem modeļiem izmantots risinājums ar virsbūves centrālajiem balstiem.

8.sērijas pamatā būs 7.sērijas tehnika. "Autobild" domā, ka astotajai sērijai piestāvētu varenais V12 motors, taču par niknāko visticamāk kļūs "M8" ar astoņu cilindru motoru un aptuveni 650 Zs jaudu. Noteikti būs arī versija ar sešcilindru motoru, kas tiks piedāvāta kā alternatīva "Mercedes S400 Coupe" (367 ZS).

Vācu mediji vēsta, ka 8.sērijas kupeja bavāriešu piedāvājumam pievienosies 2017.gadā, vēlāk tai sekos arī kabrioleta modelis ar auduma jumtu. 

BMW 8.sērija 1988.gads

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti