„Auto Trophy 2016”: ar septiņām balvām Audi ir visveiksmīgākais autobūves zīmols 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Moller Baltic Import SE | 6.decembris 2016 16:24

Pēc „Auto Zeitung” lasītāju konkursa „Auto Trophy 2016” rezultātiem, Audi ir atzīts par tirgus līderi, kļūstot par šī gada veiksmīgāko autobūves zīmolu pasaulē.

Šogad atzinību izpelnījās tādi modeļi, kā „Audi A1*”, „Audi Q2*”, Audi Q5*”, „Audi A5 Sportback*” un „Audi Q7*”. Premium klases zīmols tika apbalvots arī „Labākā dizaina” un „Labākā zīmola” kategorijās.

Jāatzīmē, ka šogad Audi konkursā „Auto Trophy 2016” ne vien saņēma vairāk apbalvojumu nekā citi zīmoli, bet arī pārspēja savu personisko rekordu godalgu skaitā. Kā skaidro AUDI AG valdes priekšsēdētājs Ruperts Štadlers, atzinība konkursā tikai pierāda Audi komandai, ka izvēlētā zīmola stratēģija „Audi. Vorsprung.2025” ir efektīva un spēj klientus ik gadu iepriecināt ar sportiskiem, emocionāliem, kvalitatīviem auto modeļiem.

Savukārt, AUDI AG valdes loceklis mārketinga un pārdošanas jautājumos Dītmars Fogenreiters, saņemot balvas par „Audi Q2” un „Audi Q7”, ir priecīgs par to, ka divi jauniе pilsētas apvidus (SUV) automašīnu modeļi ir atraduši savu patērētāju lielajā auto tirgū un iepatikušies auto entuziastiem visā pasaulē. Arī pārējo jaunāko 2016. gada Audi modeļu panākumi liecina par zīmola pareizo un īpaši pārdomāto piedāvājumu prasīgajiem klientiem.

Novērtējumā “Audi A1” saņēma 29,6% lasītāju balsis pilsētas automašīnu/mazo automašīnu kategorijā. „Audi A5 Sportback” ar 26,1% balsu bija līdere vidējās klases automašīnu kategorijā. Trīs Audi modeļi saņēma augstāko novērtējumu pilsētas apvidus automašīnu vidū: „Audi Q2” saņēma 28,1% balsu (SUV līdz 25 tūkstošiem eiro), „Audi Q5” ieguva 28,2% balsu (SUV līdz 50 tūkstošiem eiro) un „Audi Q7” bija 21% balsu (luksusa SUV, starptautiskā klase).

Turklāt Audi ar 15,5% balsu ieguva „Labākā dizaina” balvu un ar 18% „Labākā zīmola” balvu.
Šī bija 29. reize, kad „Auto Zeitung” pasniedz „Auto Trophy” balvas, favorītu noteikšanā iesaistot teju nepilnus 60 tūkstošus lasītāju. Kopumā balva tiek pasniegta 24 kategorijās un jau gadu desmitiem ir viens no svarīgākajiem apbalvojumiem autobūves industrijā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Fosdyke 6.decembris 2016 16:35
1 0 Atbildēt

Es ar ka reiz nu jau ka nedēļu braukāju ar jauno Q7.

Baigi labs agregāts

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti