Mercedes prezentējis E-klases kupeju (+ foto) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.decembris 2016 5:42

Mercedes-Benz oficiāli prezentējis jaunās paaudzes E-klases kupeju, kas ir lielāka, greznāka un labāk aprīkota salīdzinājumā ar savu priekšteci.

Mercedes jaunums ieņems vietu pa vidu vācu kompānijas C un S-klases kupejām, no kurām tas aizguvis virkni dizaina risinājumu.

Divdurvju kupejas garums tagad sasniedz 4826 mm (+123 mm), platums 1860 mm (+74 mm), augstums 1430 mm (+32 mm), savukārt riteņu bāze pastiepusies par 113 mm – līdz 2873 mm. Vienlaicīgi tā kļuvusi arī par 100 kg vieglāka.

Automašīnas salona iekārtojums kopē E-klases sedana interjeru. Dārgākajām versijām pieejams 12,3 collu displejs ar diviem apvienotiem ekrāniem – ciparu mērinstrumentu panelim un informācijas-izklaides sistēmas kompleksam. Tiek piedāvāta arī diožu salona izgaismošanas sistēma ar 64 krāsu variantiem.

Sērijveida drošības sistēmu komplektā ir autonomās bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, bet par piemaksu aprīkojumu varēs papildināt ar adaptīvo kruīzkontroli, kas var pildīt savus pienākumus līdz pat 210 km/h ātrumam, automātisko parkošanās palīgu, ko var vadīt ar viedtālruni, kā arī Multibeam 84 LED elementu lukturiem, kas automātiski pilda dažādas funkcijas, patstāvīgi pielāgojoties attiecīgajai situācijai, savukārt melomāni varēs novērtēt augstvērtīgo Burmester mūzikas sistēmu ar 23 skaļruņiem.

Mercedes standartiem atbilstošu braukšanas līmeni nodrošina standarta piekare, bet augstāka komforta cienītāji varēs pasūtīt Dynamic Body Control piekari ar regulējamiem amortizatoriem vai jauno pneimatisko balstiekārtu.

Sākumā pircējam būs pieejama motoru palete, kurā iekļauti divlitru benzīna četrcilindru turbo agregāti ar 184 ZS (E200) un 254 ZS (E300), kā arī 184 Zs jaudīgs četru cilindru dīzelis ar 2,0 litru tilpumu (E220d). Piedāvājumu kuplinās sešu cilindru twin-turbo V6 333 ZS benzīna versija (E400 4Matic) apvienojumā ar pilnpiedziņu. Visi motoru varianti strādā kombinācijā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Vēlāk piedāvājumā iekļaus arī jaudīgo AMG E50 Coupe 4Matic modifikāciju, kas aprīkota ar sešu cilindru 407 ZS turbo motoru un pilnpiedziņu.

E-klases kupeja savu oficiālo pirmizrādi svinēs Detroitas autoizstādē janvāra sākumā, bet pārdošanā tā nonāks 2017.gada pavasarī. Potenciālajiem luksusa kupejas pircējiem jārēķinās ar vismaz 50 000 eiro.

Vasarā kupejai pievienosies arī E-klases kabriolets ar auduma jumtu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 14.decembris 2016 12:15
3 1 Atbildēt

Pakroplīgs par to naudu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti