BMW 4.sērijai pirmā modernizācija (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.janvāris 2017 11:16

BMW prezentējis modernizētās 4.saimes modeļus, kas ieguvuši nelielas dizaina korekcijas, uzlabojumus aprīkojuma un motoru klāstā.

Modernizēto modeli varēs atpazīt pēc jauniem diožu galvenajiem lukturiem, kas nomainījuši iepriekš izmantotos biksenona starmešus, kā arī jauniem LED aizmugures lukturiem, kas ieguvuši jaunu grafisko zīmējumu. Nedaudz izmainījies gaisa pievadu un aizmugures bampera izskats, bāzes modelis tagad jau no rūpnīcas komplektēts ar diožu miglas lukturiem, bet papildaprīkojuma sarakstā iekļauti divi tikai 4.sērijas modeļiem pieejami virsbūves krāsu varianti: Snapper Rocks Blue (zils) un Sunset Orange (oranžs).

Salonā tagad vairāk hroma un klavierlakas dekoru, pievienoti jauni apdares varianti, multimediju sistēmai jauns dizains, bet par piemaksu varēs pasūtīt pilnībā digitālu mērinstrumentu paneli.

4.sērijas Coupe un Gran Coupe pārstrādāta piekare, kas kļuvusi stingrāka un labāk notur automobili uz ceļa, turklāt ar uzlabojumiem šajā konstruktīvajā elementā var rēķināties ne vien bāzes modeļi, bet arī īpaši jaudīgās „M” modifikācijas ar adaptīvajām balstiekārtām.

4.sērija pieejama ar trim benzīna (420i, 430i un 440i) un trīs dīzeļa (420d, 430d un 435d xDrive) dzinējiem. Pirmajā gadījumā agregātu jauda palikusi bez izmaiņām (no 184 līdz 326 Zs), bet bāzes dīzeļdzinēja jauda pieaugusi līdz 190 Zs (agrāk 184). Jaudīgākā dīzeļversija attīsta 313 Zs.

Kopumā klientiem pieejami 12 varianti ar xDrive pilnpiedziņu, kas jaudīgākajai dīzeļversijai (313 Zs) būs komplektā jau no rūpnīcas.

BMW 4.sērija kompānijai piedāvājumā ienāca 2013.gada jūnijā. Kopš tā laika pārdoti vairāk nekā 400 000 šīs saimes eksemplāru.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
experc 17.janvāris 2017 13:37
4 3 Atbildēt

un ar ko atšķiras no 3.sērijas?

www.bmw.ca/content/dam/b...7942782907.jpg

Kas par debilu marku, kur visi modeļi vienādi?

Kā var nopirkt par lielu naudu 7.seriju un izskatities tāpat kā kāds gopņiks ar letu 3.sērijas bāzes versiju.

no experc 17.janvāris 2017 14:21
2 1 Atbildēt

Man arī jautājums - ar ko, piemēram, Audi A4 atšķiras no A5?

experc 17.janvāris 2017 14:28
1 2 Atbildēt

raksts bija par Bavārijas Mēslu Vāģi, nevis Audī, volvo...

Jā, kungs, jūs pareizi piefiksējāt arī citas kompānijas ražo vienādus auto. Pat VW jetta, passat ir vienādi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti