"Alfa Romeo" laiž klajā krosovera "Stelvio First Edition" versiju (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 18.janvāris 2017 21:03

Itālijas autoražotājs "Alfa Romeo" publicējis krosovera "Stelvio First Edition" attēlus, kas būs pieejama vien tiem klientiem, kas pasteigsies savus pieteikumus noformēt ātrāk par citiem.

Attēlos redzamais "Alfa Romeo" krosovers ir "Stelvio" bāzes modelis, kas aprīkots ar vienu no vājākajiem motoriem nevis jaudīgā modifikācija "Quadrifoglio Verde", kas tika sagatavota modeļa pirmizrādei.

Tagad itāļu tehnikas cienītājiem ir iespēja iepazīties ar "Stelvio" mazāk jaudīgo versiju, kas aprīkota ar divu litru četru cilindru turbo motoru, kas attīsta 280 Zs (400 Nm), pilnpiedziņu un astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 100 km/h šāda "Stelvio" versija var sasniegt 5,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 230 km/h. Ražotājs norādījis, ka vidējais degvielas patēriņš būs septiņi litri uz 100 km, bet kaitīgo CO2 izmešu daudzums – 161 grams uz 1 km.

Salīdzinājumam pieminēsim,  ka jaudīgais variants "Quadrifoglio Verde", kas aprīkots ar 510 Zs jaudīgu sešcilindru motoru līdz 100 km/h paātrinās 3,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 285 km/h.

"Alfa Romeo Stelvio First Edition" būs komplektēts ar biksenona lukturiem, 20 collu riteņu diskiem un elektriski regulējamiem sēdekļiem. Ar ādu izdarinātajā un koka dekoriem greznotajā salonā būs multimediju sistēma ar 8,8 collu ekrānu.

No papildaprīkojuma saraksta varēs izvēlēties virsbūves krāsu (pieejami pieci varianti) un dzeltenas vai sarkanas bremžu skavas.

Itālijā "Stelvio First Edition" cena ir 57 300 eiro.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
arba 18.janvāris 2017 21:36
5 0 Atbildēt

Nekad nav bijis suv

Varbūt pienacis laiks :)

experc 18.janvāris 2017 21:32
1 4 Atbildēt

Nekad nebiju sapratis, kāpēc 21.gadsimtā vēl turpina rakstīt - "maximālais braukšanas ātrums". Tas bija aktuāli 50-tajos gados, kad viens auto brauca uz 70km/h, cits uz 140. Tagad taču visi iet no 200 līdz 300, izņemot atsevišķus modeļus, kuriem var to uzrādīt, ja kādam tas interesē.

alfa 19.janvāris 2017 7:53
1 4 Atbildēt

alternatīva Audi Q5

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti