Vēl piemērotāks bezceļiem - "Škoda Kodiaq" krosovers tagad arī "Scout" versijā (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.janvāris 2017 13:04

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" iepazīstinājusi ar septiņvietīgā krosovera "Kodiaq Scout" modifikāciju, kas plašākam interesentu lokam tiks atklāta Ženēvas autoizstādē šā gada martā.

Atšķirībā no parastā "Kodiaq", "Scout" modelis apgādāts ar plastikāta uzlikām, kas sargā virsbūves apakšdaļu no skrāpējumiem, savukārt piekares detaļas sargās sudrabkrāsas aizsargi, kas uzstādīti zem priekšējā un aizmugures bampera. "Scout" modifikācijas komplektā ir arī īpaši 19 collu riteņu diski un tonēti aizmugures stikli.

"Kodiaq Scout" sagatavoti divi benzīna un divi dīzeļa dzinēji. Pirmos pārstāv 1,4 un 2,0 litru turbo agregāti ar 150 un 190 Zs, bet otrus – divi divlitru motori ar 150 un 190 Zs.

Atkarībā no versijas "Škoda Kodiaq Scout" komplektācijā būs iekļauta pieslēdzamā pilnpiedziņa ar "Haldex" piektās paaudzes sajūgu. Tas ļaus justies drošāk bezceļos tāpat kā 194 mm klīrenss un elektroniskie vadības režīmi ar piecām iestatītām un vienu programmējamu pozīciju.

"Kodiaq Scout" ir alkantara salona apdare, multimediju sistēma ar 9,2 collu ekrānu, sistēma, kas palīdz braukt slīpumos un DCC adaptīvie amortizatori.

Klientam automobilis tiek piedāvāts piecvietīgā versijā, taču par septiņvietīgu transportlīdzekli to var pārvērst, izvēloties trešo sēdekļu rindu no papildaprīkojuma saraksta.  

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
sviesc 26.janvāris 2017 22:04
7 0 Atbildēt

viss kaa vienmeer. uzbuuvee normaalu auto. tad visu nodiiraa nost. peec tam par papildus samaksu pieliek atpakalj.

kaa tur bij par to laimi: vispirms cilveekam visu atnjemj. tad pa druscinjai dod atpakalj, un cilveeks laimiigs.

experc 26.janvāris 2017 13:57
1 1 Atbildēt

Dizainers speciāli centās, lai būtu neskaistāks par VW. VW ir jābūt pirktākajam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti