Modernizētā BMW M3 pirmie attēli nonāk atklātībā (+ foto) 5

 

Foto: Ekrānšāviņš no motor.ru

iAuto | 26.janvāris 2017 6:38

Globālajā tīmeklī publicēti pirmie modernizētā BMW M3 attēli, sniedzot pirmo priekšstatu par sportisko sedanu, kas tirdzniecībā nonāks šā gada pavasarī.

Attēlos redzams, ka jaudīgais bavārietis pie pircējiem dosies ar priekšējiem lukturiem, kas veidoti 4.sērijas feislifta modeļa stilā un savādākiem diožu dienasgaismas lukturiem, kas saplūst vienotā elementā ar radiatora režģi. BMW Blog, kas pirmais izvietoja modernizētā M3 attēlus savā resursā, apgalvo, ka automašīnas salons atšķiras ar nedaudz izmainītu, izgaismotu M3 logotipu uz priekšējiem sēdekļiem.

Vēl viens jaunievedums ir brīvi konfigurējams ciparu mērinstrumentu panelis, kas M3 un M4 ar 2017.gadu tiek iekļauts papildaprīkojuma klāstā.

Motoru gammu ražotājs atstājis bez izmaiņām. Tas nozīmē, ka M3 tāpat kā pirms tam jau modernizāciju piedzīvojušais M4 būs pieejams ar 431 Zs jaudīgu sešcilindru motoru, ko atbalsta divas turbīnas. Komplektā ar šo motoru un mehānisko pārnesumkārbu M3 100 km/h sasniedz 4,3 sekundēs, bet kombinācijā ar robotizēto pārnesumkārbu – 4,1. Par piemaksu var pasūtīt Competition Package, kas dzinēja jaudu palielina par 19 Zs. Rezultātā ieskrējiena laiks līdz simtam samazināsies par 0,1 sekundi.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Janozaurs 26.janvāris 2017 22:13
6 2 Atbildēt

Un ar ko viņš atšķiras no žurkas?

daljnobojs 27.janvāris 2017 10:08
3 1 Atbildēt

Interesants BUMERS tikai viena, nelaime ja ar tādu brauksi visi domās kas esi sēkļiņas grauzoš viltu ADIDAS treniņ bikšu nēsātājs.

experc 27.janvāris 2017 12:15
2 0 Atbildēt

tieši tādi arī e "M" kas pērk. Nopērk lūzni pa 400 eiro, pieliek nozagtu vai nopirktu aliekspress plastmasa hroma burtu "M" un braukā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti