Jaunpienācējs krosoveru segmentā - "Opel" prezentēs stilīgo "Crossland X" (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

GM Media | 1.februāris 2017 8:20

Stilīgs izskats pilsētai ar svaigu SUV ārieni – tas ir Opel jaunais Crossland X. Nesen publiskotajām pirmajām fotogrāfijām tagad seko jaunpienācēja debija. Un, lai atzīmētu pirmo no uzņēmuma jauno krosoveru modeļu ierašanos, Opel ir jānāk klajā ar kaut ko ļoti īpašu.

Opel izpilddirektors Dr. Karls Tomass Noimans un mārketinga vadītāja Tīna Millere atklās aizraujoši savādāko CUV (Crossover Utility Vehicle) neierastā vietā – modernajā pasākumu norises vietā “Kraftwerk", pašā Berlīnes sirdī. Opel 1. februārī prezentēs Crossland X kā galveno 2017. gada Opel kalendāra svinīgās atklāšanas notikumu. Pasākumā piedalīsies aptuveni 1000 uzaicināti viesi, tostarp populāri aktieri un Opel zīmola vēstnieki kopā ar daudziem dzīvesveida un sociālo mediju ietekmētājiem. Cilvēki visā pasaulē, pirmizrādes tiešraidē, sākot no 19.30, varēs sekot līdzi Dr. Noimanam un Tīnai Millerei Crossland X  atklāšanā.

“Mēs ar Mokka X jau esam pirmajā vietā SUV-B segmentā. Mūsu otrais modelis ar X-faktoru, jaunais Crossland X, vēl vairāk palielinās zīmola panākumus un iedvesmos daudzus jaunus klientus. Inovatīvais modes noteicējs Crossland X ir arī nozīmīga daļa no mūsu lielās modeļu ofensīvas, kas iegūs turpmāku impulsu no drīzumā gaidāmā Grandland X,” saka Dr. Karls Tomass Noimans.

“Mūsu jaunais krosovers ir stilīgs, universāls un ar izcilu savienojamību. Ar savu moderno divtoņu dizainu, daudzām inovācijām un funkcijām, piemēram, OnStar, diennakts personīgo ārkārtas palīgu un 180 grādu panorāmas atpakaļskata kameru, Crossland X nepazīst robežas. Tas atspoguļo dzīves kvalitāti un noteikti būs veiksmīgs, it īpaši starp mums meitenēm,” saka Tīna Millere.

Ekstravagantā pirmizrādes norises vieta ir tikpat neparasta kā pats Crossland X. “Kraftwerk” (Köpenicker Straße 70, 10179 Berlin) patiesi atspoguļo Berlīnes rūpniecības vēsturi ar autentisku pilsētvides noskaņu, un tā ir moderna vieta pasākumiem ar odziņu. Opel kalendāra svinīgā atklāšana sāksies plkst. 18.30 (pēc Centrāleiropas laika) ar jaunā Opel Crossland X pirmo publisko parādīšanos nedaudz vairāk kā stundu pēc durvju atvēršanas. Tāpat kā neparastā atrašanās vieta, arī Crossland X piedāvā kaut ko īpašu. Tas apvieno drosmīgu dizainu ar SUV priekšrocībām, un tas ir lieliski saskaņots ar pilsētas dzīvesveidu ar tā kompaktajiem ārējiem izmēriem apvienojumā ar lielu salona un bagāžas nodalījumu. Vadītājam un pasažieriem sniegta paaugstināta sēdpozīcija, kas nodrošina lielisku pārredzamību. Turklāt, Crossland X būs pieejams ar jauninājumiem no augstākās klases piedāvājumiem, sākot ar adaptīvo priekšējo apgaismojuma sistēmu (AFL) ar pilnībā LED lukturiem, projekcijas ekrānu, 180 grādu panorāmas atpakaļskata kameru, priekšējās sadursmes brīdinājumu ar gājēju atpazīšanas funkciju, līdz pat vadītāja miegainības noteikšanas sistēmai. Jaunpienācējs ir pieejams ar Opel tipisko izcilo savienojamību, pateicoties Opel OnStar, kā arī ar Apple CarPlay un Android Auto saderīgu IntelliLink informācijas un izklaides sistēmas tehnoloģiju.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti