Uzņēmums Mazda Ženēvā prezentēs trīs modeļus

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape Motors | 2.februāris 2017 13:51

Nākamajā mēnesī Mazda atgriezīsies pie Ženēvas ezera uz 87. Ženēvas Starptautisko auto izstādi, kur Eiropas debiju piedzīvos jaunais Mazda CX-5, kā arī divi atjaunināti modeļi - 2017. gada Mazda CX-3 un 2017. gada Mazda2.

Sešus gadus pēc Mazda MINAGI konceptautomobiļa, oriģinālā CX-5 priekšgājēja un jauna atzītu modeļu klāsta prezentēšanas Ženēvā jaunais, kompaktais apvidus automobilis ieved Eiropas populārāko Mazda modeli jaunā paaudzē. Jaunais CX-5, kas ir garāks un zemāks nekā iepriekšējais modelis, žilbina ar jaunu augstākās kvalitātes Soul Red Crystal virsbūves krāsu, kurai piemīt īpašs dziļums un intensitāte.

 Pateicoties saskaņā ar uzņēmuma uz cilvēku orientēto filozofiju veidotajam jaunajam CX-5, Mazda paceļ Jinba-Ittai koncepciju jaunā līmenī, piemēram, ar izturīgo, taču izsmalcināto kabīni, kuras gaumīgi minimālistiskais dizains izstaro spēku un mājīgumu. Uzlabojumi komforta aprīkojumā ietver sēdekļus, kas novērš nogurumu, un papildu izolāciju, kā arī piekares regulējumus, kas salonā samazina trokšņa un vibrāciju līmeni. Savukārt G-Vectoring Control (GVC) sistēma uzlabo gan braukšanas komfortu, gan vadāmību un drošību. Citi ieguvumi autovadītājam ir labāki ekrāni, piemēram, jaunais projekcijas ekrāns*, kas ir viens no pirmajiem šajā automobiļu klasē.

 Šie elementi atspoguļo uzņēmuma Mazda mīlestību pret braukšanu un dziļo emocionālo saikni, kas tam ir ar tā automobiļiem; to demonstrē arī zīmola jaunā kampaņa Drive Together. Tas pats attiecas arī uz jaunākajām Mazda B segmenta modeļu versijām. 2017. gada Mazda CX-3 apvidus auto un 2017. gada Mazda2 supermini standarta komplektācijā ir aprīkoti ar GVC sistēmu un modernizēto i-ACTIVSENSE aktīvo drošības tehnoloģiju klāstu, kurā ietilpst arī adaptīvie LED priekšējie lukturi (ALH)*. Arī uz cilvēku orientētajā salonā ir vairota pievilcība - tas aprīkots ar pārveidotu stūri, labākas kvalitātes ekrāniem (piemēram, pilnas krāsu gammas projekcijas ekrānu), tas ir klusāks un piedāvā vairāk braukšanas komforta. 2017. gada CX-3 un 2017. gada Mazda2 Eiropā ieradīsies pavasarī, bet vasaras sākumā tiem sekos jaunais CX-5.

 Pirmajā no divām preses dienām - 7. martā - uzņēmums Mazda savā stendā (Nr. 5150, 5. zāle) Palexpo izstāžu centrā organizēs preses konferenci. 2017. gada Ženēvas auto izstāde apmeklētājiem būs atvērta no 9. līdz 19. martam.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti