Porsche papildina Platinum Edition sēriju ar diviem Cayenne S modeļiem

 
Baltijas sporta auto | 2.februāris 2017 14:34

Porsche Platinum Edition sērija aug: Cayenne S un Cayenne S Diesel modeļu Platinum Edition sērijā tiek piedāvāts augstvērtīgs aprīkojums, kas padara tos īpaši pievilcīgus.

Paplašinātajā standartaprīkojumā ir iekļauti 21 collas Sport Edition diski platīna krāsā ar matētu apdari, 8 pozīcijās regulējami sporta sēdekļi ar ādas apdari un Alcantara sēdekļu vidusdaļu no Cayenne GTS, kā arī virkne citu komforta elementu. Platinum Edition sērijā, kurā ietilpst arī Cayenne Diesel un Cayenne S E-Hybrid, tagad ir 4 Cayenne modeļi.

Par Platinum Edition modeļu augsto kvalitāti liecina izsmalcinātais un tajā pašā laikā nepiespiestais virsbūves dizains. Papildus standartaprīkojumā iekļautajai melnajai un baltajai virsbūves krāsai papildaprīkojumā ir pieejamas piecas metāliskās virsbūves krāsas: Jet melna, Mahogany brūna, Purpurite violeta, Carrara balta un Rhodium sudraba. Virsbūves pakotne piedāvā elegantus un sportiskus dizaina elementus spīdīgi melnā krāsā, tumši tonētus stiklus aizmugurē un riteņu arku pagarinājumus virsbūves krāsā.

Platinum Edition iemieso sportisku funkcionalitāti. Biksenona priekšējie lukturi ar Porsche dinamisko apgaismojuma sistēmu (PDLS), stūres pastiprinātājs Plus, kā arī Park Assist sistēma priekšā un aizmugurē ievērojami atvieglo automašīnas vadīšanu gan garos pārbraucienos, gan pilsētā. Automātiski aptumšojoši ārējie atpakaļskata spoguļi un iekšējais atpakaļskata spogulis pasargās no apžilbšanas no aizmugurē braucošiem transportlīdzekļiem.

Iekāpjot izsmalcinātajos Cayenne S modeļos, uz priekšējo durvju sliekšņu nosegiem ir redzams Platinum Edition uzraksts.
Uz visiem ārējiem galvas balstiem ir Porsche ģerbonis, turklāt priekšējie sēdekļi ir apsildāmi. Informatīvās izklaides jomā visi Platinum modeļi ir aprīkoti ar Porsche komunikāciju sistēmu (PCM), kurā iekļauta tiešsaistes navigācija, Connect Plus modulis un BOSE® visaptverošās skaņas sistēma. Tipiska šīs sērijas iezīme ir arī sportiskais analogais pulkstenis priekšējā panelī.

Jauno īpašā izlaiduma modeļu jaudas un degvielas patēriņa rādītāji nav mainījušies. Cayenne S 309 kW (420 ZS) 3,6 litru sešu cilindru motors ar diviem turbokompresoriem patērē 9,5-9,8 litrus degvielas uz 100 kilometriem atkarībā no uzstādītajām riepām. Cayenne S Diesel V8 dzinējs ar diviem turbokompresoriem attīsta 283 kW (385 ZS) jaudu un patērē 8,0-8,2 litrus dīzeļdegvielas uz 100 kilometriem — arī atkarībā no uzstādītajām riepām. Cayenne S Platinum Edition bāzes cena Latvijā ir 73 300 EUR (bez PVN), bet Cayenne S Diesel Platinum Edition bāzes cena — 75 800 EUR (bez PVN).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti