Nosaukti Pasaules Gada auto pretendenti 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto.lv | 3.februāris 2017 6:48

Konkursa (World Car of the Year (WCOTY)) rīkotāji sastādījuši sarakstu ar automobiļiem, kas pretendē uz šī gada uzvarētāja lauriem.

Uzvarētāji tiks noteikti vairākās kategorijās, taču jau tagad ir skaidrs, ka cīņā par galveno balvu nospiedošs pārsvars ir Volkswagen koncerna modeļiem.

Un tā - uz galveno titulu World Car of the Year pretendē: Audi A5/S5 Coupé, Audi Q2, Audi Q5, Fiat/Abarth 124 Spyder, Honda Civic, Jaguar F-Pace, Mazda CX-9, Škoda Kodiaq, Toyota C-HR un Volkswagen Tiguan.

Luksusa klases (World Luxury Car) ieskaitē par uzvaru cīnīsies: Bentley Bentaga, BMW 5er Serie, Genesis G90, Mercedes-Benz E-Klasse, Volvo S90/V80.

Labāko sporta auto (World Performance Car) izvēlēs no: Aston Martin DB11, Audi R8 Spyder, Honda/Acura NSX un Porsche Boxster/Cayman.

Videi draudzīgākā auto (World Green Car) tituls tiks kādam no: Chevrolet Bolt, Honda Clarity Fuel-cell Car, Hyundai Ioniq, Tesla Model X vai Toyota Prius Prime, bet par piemērotāko pilsētas (World Urban Car) satiksmei atzīs: BMW i3 (94 Ah), Citroen C3, Ford Ka+, Smart Cabriolet vai Suzuki Ignis.

Prestišo "Latvijas Gada auto 2017" titulu izcīnija  Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq - Latvijas Gada auto 2017 Foto: iAuto.lv

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
experc 3.februāris 2017 19:54
3 0 Atbildēt

jau sen ir pagājuši laiki, kad japāņu bija uzticamākās. Tagad uzticamākas ir korejiešu. Jaunās Toyotas lūzt uz nebēdu , turklāt garantijas laikā.

ghy 3.februāris 2017 17:14
2 2 Atbildēt

WW ir sliktas mašīnas,,,vismaz tās kuras ir vecākas par 5ciem gadiem...lūzst uz nebēdu neiesaku pirkt nevienam....no vācu auto bmw ir labākie,,,bet visuzticīgākās ir japāņu automašīnas..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti