"Audi" apgādā "RS3 Sportback" ar 400 Zs motoru (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.februāris 2017 11:05

Vācijas autobūves kompānija "Audi" prezentējusi jaudīgā hečbeka "RS3 Sportback" modernizēto versiju, kas tagad tiek komplektēta ar 400 Zs jaudīgu motoru.

Modernizācijas gaitā "RS3 Sportback" kļuvis par 33 Zs spēcīgāks, bet griezes moments pieaudzis par 26 Nm. 2,5 litru pieccilindru turbo motors tagad attīsta 400 Zs, bet maksimālais griezes moments 480 Nm pieejams diapazonā no 1700 līdz 5850 apgriezieniem minūtē. Spēka agregāts savienots ar robotizēto septiņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbu.

No vietas līdz simtam pilnpiedziņas automašīna paātrinās 4,1 sekundē – par 0,2 sekundēm ātrāk nekā iepriekš. Maksimālais ātrums elektroniski ierobežots pie 250 km/h, taču par piemaksu ražotājs gatavs šo robežu pārcelt uz 280 km/h.

Hečbeka aprīkojumā iekļauti diožu lukturi, ar ādu apšūti sporta sēdekļi, multimediju sistēma ar "Google Earth" un "Google Street View", kā arī “testa” autopilota sistēma, kas līdz pat ātrumam 65 km/h uztūrēs konstantu attālumu līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, uzņamoties arī stūres iekārtas vadību.

No papildaprīkojuma klāsts var izvēlēties adaptīvo piekari, oglekļa-keramisko komponentu bremzes ar 310 mm bremžu diskiem, ciparu mērinstrumentu paneli, 705 vatu "Bang & Olufsen" audio sistēmu.

"Audi RS3 Sportback" plašākam interesentu lokam tiks parādīts Ženēvas autoizstādē (no 9.03), bet jau aprīlī markas dīleru centri uzsāks pieņemt pasūtījumus no klientiem, kas būs ar mieru izlikt 54 600 eiro par hečbeka versiju vai 55 900 eiro par sedana modifikāciju.

 


 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
experc 10.februāris 2017 12:12
1 5 Atbildēt

5 cilindri uz katru 0.5 litri. Jebkurš inženieris pateiks, ka tas ir optimālais apjoms uz cilindru. Tātad - tas ir normals apjoms normālai mašīnai. Bet tas skaitās sporta automobīlis. Nesmīdiniet manu zirgu!

Nabagu sporta auto.

Zinot ka tas ir Volkswagen grupas ražojums - uzreiz seko jautājumi? Jautājumi par bāzes versiju:

1) Vai viņam ir ABS

2) Vai viņam ir stūres pastiprinātājs

3) Vai viņam logi veras manuāli vai ar elektriku

4) Vai viņam krēsli regulējas elektriski

5) Vai viņam kurbulis liekas zem numura zīmes?

6) Vai spoguļi viņam elektriski?

7) Vai viņam ir radio?

8... utt

Laucinieku sapņu auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti