"Suzuki Swift" – mazauto jaunā paaudze startēs maijā (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.marts 2017 14:42

Divus mēnešus pēc tam, kad būs noslēgusies 87.Starptautiskā Ženēvas autoizstāde, tirdzniecībā nonāks "Suzuki Swift" jaunās paaudzes modelis.

Salīdzinot ar priekšteci, "Suzuki" mazulis kļuvis centimetru īsāks, trīs - zemāks un četrus platāks. Jaunais modelis ir 120 kg vieglāks, salons piedāvā vairāk vietas, bet bagāžas nodalījums pieaudzis par 15 litriem – līdz 265 litriem.

3,84 m garais "Swift" izceļas ar melnas krāsas virsbūves A statņiem, vertikāli pastieptiem priekšējiem un aizmugures lukturiem, prāva izmēra radiatora režģi un priekšējo buferi, kurā integrēti miglas lukturi.

Pircējs varēs izvēlēties 1,2 litru 90 Zs benzīna versiju vai vienlitrīgu 111 Zs versiju ar Mild Hybrid tehnoloģiju.

"Swift" pieejama adaptīvā kruīzkontrole, automātiskās bremzēšanas sistēma, joslas pārkāpšanas brīdinājums ar stūres vibrācijas funkciju, tālo gaismu asistents.

Salonā būs sportiska izskata stūre ar saplacinātu apakšmalu, 4,2 collu displejs aiz stūres un septiņu collu ekrāns priekšējā panelī.

Mazauto cenas ražotājs sola paziņot vēlāk.

 

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
juriz 15.marts 2017 15:00
1 0 Atbildēt

Mums būšot arī pilnpiedziņas versija (ja ne tikai tā).

žēl, Ignis gan Latvijā oficiāli nebūšot.

viencexperc 16.marts 2017 14:14
1 1 Atbildēt

Eiropā aizies uz Urrā. Tur patīk elpot blakussēdētāja padušu aromātus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti