Ar četrām sirdīm - "Acura" prezentē savu pirmo hibrīda krosoveru "MDX Sport Hybrid" (+ foto) 17

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.marts 2017 6:42

"Honda" luksusa marka "Acura", kas pārstāvēta ASV, Kanādā, Krievijā un vēl šur tur pasaulē, prezentējusi savu pirmo hibrīda krosoveru "MDX Sport Hybrid", kas ASV tirgū maksās 52 000 dolāru.

"MDX Sport Hybrid" apgādāts ar hibrīda sistēmu, kuras kopējā jauda ir 321 Zs (391 Nm). Tās sastāvā iekļauts V6 benzīna motors ar 257 Zs jaudu, divi elektromotori, kas griež aizmuguras riteņus un vēl viens elektromotors, kas integrēts septiņu pakāpju divsajūgu robotizētajā pārnesumkārbā. Ražotājs neatklāj spēka iekārtas dinamiskos raksturlielumus, taču neslēpj, ka krosovera pilnpiedziņas sistēma ir tāda pati kā superauto "NSX" un hibrīda sedanam "RLX Sport Hybrid".

Zināms, ka krosovers, kas jauktajā ciklā patērēs deviņus litrus degvielas uz 100 km, komplektēts ar "Integrated Dynamics System" – elektronisko vadības sistēmu, kurai ir četri darba režīmi, ieskaitot Sport+, kā arī pavisam deviņi dažādi algoritmi elektromotoru, amortizatoru, transmisijas, vilkmes un stūres iekārtas darbības izmaiņai.

Vadītājam palīdzēs arī citas sistēmas, tajā skaitā adaptīvā kruīzkontrole, automātiskā bremzēšanas sistēma, joslas uzturētājs, aklās zonas uzraugs utt.

ASV tirgū "MDX Sport Hybrid" startēs jau aprīlī, cena – sākot no 52 000 dolāru. 

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 16.marts 2017 9:13
5 6 Atbildēt

Bibliotēkā vēl ienācis jaunākais F1 žurnāla numurs, viņš to var nezināt...

es 16.marts 2017 10:39
5 0 Atbildēt

Honda visur ir japīšu dārgākais gals. Par Acuru nezinu.

Ar rādītājiem tam auto viss kārtībā - 4 polārlāči izglābti. Un tieši šim tie motori ir pamatojums (nezinu gan vai 4 gab tomēr nav pārcentība).

Savukārt BMW ar vienu sirdi aiziet labi...... uz servisu! Tur ar motoru skaitu netiek pārspīlēts, toties quazisinhrono bubinātāju gan tur vesela kaudze. Ko vērts jau ir BMW gaismas bloks (tas, kas diezgan regulāri rīko uguņošanu arī pie mums. Sākot no bremžu ugunīm un beidzot ar pagrieziena rādītājiem).

viencexperc 16.marts 2017 9:00
4 0 Atbildēt

Lētāks pat par nissan?

:)

Parādi kurā trasē bmw rāda labu apļa laiku? Pat formulā 1 iet aiz merša.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti