Dēmons bez maskas - mūzikas video parāda "Dodge Challenger Demon" (+ video) 14

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

iAuto | 16.marts 2017 14:58

Mūziķu Lil Uzi Vert, Quavo un Travis Scott izpildītajā "Go Off" dziesmas video kinofilmai “Forsāža” redzams "Dodge SRT Challenger Hellcat" – amerikāņu kompānijas jaunais muskuļauto, kas savu oficiālo pirmizrādi svinēs aprīlī, Ņujorkas motoršovā.

Sākot ar janvāri "Dodge" regulāri publicēja video, kuros pa kripatiņai vien tiks atklātas detaļas par jauno supermašīnu, kas 100 km/h varēšot sasniegt trīs sekundēs.

Pateicoties šiem video mēs zinām, ka "Demon" kļūs par pirmo un vienīgo sērijveida modeli, kas jau no rūpnīcas tiks aprīkots ar dragreisa sacensībām paredzētām riepām, būs komplektēts ar tikai vienu sēdekli bāzes versijā un iegūs speciālu instrumentu komplektu, kurā apvienots viss nepieciešamais, lai sagatavotu automobili dragreisa sacīkstēm. Savukārt jaunākajā video "Demon" redzams dažādos rakursos, tostarp, griežot “saulītes”.

Paredzams, ka "Dodge Challenger Demon" astoņu cilindru motors attīstīs 757 Zs jaudu.

 

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 16.marts 2017 17:46
7 0 Atbildēt

Audi tā izdarītu. Uzliktu plastmasas dekorus, nočipotu motoru lai par 30 zs vairāk. Un skaistu nosaukumu.

Ak jā, un cenu + 15 000

viencexperc 16.marts 2017 15:38
7 0 Atbildēt

Tapēc ka Eiropā sporta auto ir vai nu porše par 100 000 eiro vai golf gti vai renault clio sport. Priekš kam pirkt tādu smagu, lielu čellendžeru, kuram ir liels co? Dragreisa riepas??? Nedrīkst pa koplietošanas ceļiem rīkot dragreisu?

Dodžs arī ir skaļš. Ļoti skaļš. Trešā daļa Eiropas iedzīvotāju nāk no vietām, kur galvenie pārvietošanās transporti ir vecs toyotas pikaps un kamielis.

Viņiem taču būs nekomfortabli gulēt, kad aiz loga kāds rūcinās ar dodžu. Un ekoloģija???? CO taču rada siltumnīcas efektu. Gribēs francūzis aizsūtīt čupa čupsu mātei uz Alžīriju, bet tur - klimats izmainījies. Izkusīs čupa čups.

NEDRĪKST Eiropā tādu! Tu ko?

rt 16.marts 2017 15:11
2 7 Atbildēt

Un kāda jēga no šāda auto, ja to pat nevarēs sertificēt ES? To piķi ko būs jāiztērē pārbūvei, atvešanai un sertifikācijai piemet klāt cenai un nopērc uzreiz gatavu M4.

Ekspertam jau būs cits viedoklis...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 5

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti