Izdevīgs piedāvājums "Bugatti Chiron" pircējam - 2,75 miljoni eiro par mašīnu, 1 miljons par vietu rindā

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.aprīlis 2017 14:26

Vācijas auto dīleris "Auto Seredin" izveidojis, viņuprāt, izdevīgu piedāvājumu "Bugatti Chiron" pircējiem 3,57 miljonu eiro vērtajā paketē apvienojot paša varenauto cenu un maksu par vietu rindas priekšgalā.

Izmantojot dīlera piedāvājumu, pircējs varēs nokonfigurēt "Chiron" atbilstoši savām vēlmēm un saņemt to 2018.gada pavasarī, kamēr veicot pasūtījumu tagad un stājoties rindas galā, pie mašīnas varēs tikt labākajā gadījumā pēc trīs gadiem.

Miljonu eiro vērto uzcenojumu dīleris skaidro arī ar jau izvēlētajām ekstrām: īpašu interjera noformējumu (EUR 50 000), riteņu diskiem (EUR 50 000), komforta sēdekļiem (EUR 25 000) utt.

2017.gadā "Bugatti" plāno izgatavot 70 Chiron, kamēr pavisam tiks izlaisti vien 500 eksemplāru šo 1500 Zs jaudīgo supermašīnu, kuras iegādei līdz 2016.gada beigām bija pieteikušies 220 klientu.

"Chiron", kas "Bugatti" modeļu piedāvājumā nomainīja "Veyron", savu  pirmizrādi svinēja pērnā gada februārī. Divdurvju kupejas motortelpā atrodas 1500 Zs jaudīgs 8,0 litru W16 motors ar četrām turbīnām. Komplektā ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu Chiron pirmo simtu sasniedz 2,5 sekundēs, 200 km/h – 6,5, bet 300 km/h – 13,6. Hiperauto maksimālais ātrums ir 420 km/h, bet cena ir ne mazāk iespaidīga – vismaz 2,4 miljoni eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti