Audi atklāj, kad uzsāks jauno Audi Q8 un Q4 ražošanu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Audi | 13.aprīlis 2017 15:44

Premium klases autobūves zīmols Audi 2018. un 2019. gadā uzsāks divu jaunu modeļu Audi Q8 un Audi Q4 ražošanu, tādējādi paplašinot Q līnijas auto klāstu.

Šonedēļ tapa zināms, ka Q8 Eiropas un arī Latvijas tirgum tiks ražots Audi rūpnīcā Bratislavā (Slovākijā) un pirmos spēkratus mūsu ielās redzēsim jau nākamgad. Savukārt Q4 modelis pircējiem tiks piegādāts 2019. gadā un tiks ražots Gioras rūpīcas Ungārijā.

Pērn Latvijā populārākais Audi modelis bija Q5, apliecinot SUV klases automobiļu lielo popularitāti. Ar diviem jaunajiem Q modeļiem Audi paplašinās jau esošo Q līnijas piedāvājumu, nodrošinot vēl plašākas izvēles iespējas SUV kategorijā.

Audi Q8 demonstrē Coupe dizaina un ietilpīgās, daudzfunkcionālās SUV klases sintēzi, piedāvājot tā īpašniekam visjaunākās tehnoloģijas – izcilas autovadītāja palīgsistēmas, kā arī informācijas un izklaides sistēmas. Jaudīgais un efektīvais Audi Q8 nodrošina kopējo jaudu 330 kW un maksimālo griezes momentu 700 Nm. Audi Q8 tiks ražašots Bratislavā, kur jau kopš 2005. gada top Audi Q7 modeļi.

Ar Audi Q4, kas būs pieejams 2019. gadā, zīmols ienāks kompakto apvidus automobiļu segmentā (CUVs). Sportiskais Audi Q4 automobilis ar tam raksturīgo Coupe stila dizainu ierindosies starp Q3 un Q5 modeļiem. Kopā ar jauno Audi Q4 Ungārijas rūpnīca no 2018. gadu pārņems arī Q3 kompaktā SUV modeļa ražošanu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 13.aprīlis 2017 19:21
5 0 Atbildēt

Audi savus mēslus tikai skrūvē slovākijā, slovēnijā, indijā un krievijā. Šo brīnumu skrūvēs arī ungārijā, tur, kur taisīja ikarusus. Kāds auto, tur taisa. Tikai latviešu kolhoznieki sapņo par "prēmium" lauksaimniecības tehniku ar vw salonu.

Aizsteigšos pa priekšu saviem oponentiem un antifaniem - dodžus skrūvē kanādā un asv. Tikai vienu modeli - meksikā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti