Meksikas rūpnīcā izgatavotie "Ford" izmantoti narkotiku ievešanai ASV 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 26.aprīlis 2017 17:39

Narkokarteļi izmantojuši "Ford" Meksikas rūpnīcā izgatavotās jaunās automašīnas, lai Savienoto Valstu teritorijā nogādātu marihuānu, ziņo "Alpha News".

Minētais izdevums raksta, ka narkotikas paslēptas rezerves riteņu nišās automobiļos, kas ASV teritorijā tika ievesti ar vilcienu.

Pirmo reizi narkotikas "Ford" mašīnās tika uzietas jau februārī, kad viens no dzelzceļa darbiniekiem tās atrada ievesto automobiļu pārbaudes laikā. Toreiz izkraušanas laukumā bija palikušas tikai divas automašīnas, kamēr pārējās 13 jau tika aizgādātas dīleriem.

Otrs gadījums fiksēts martā, pārbaudot no Meksikas ievestos "Ford Fusion". "Alpha News" apgalvo, ka narkotikas atrastas ne tikai "Fusion", bet arī "Lincoln MKZ", kas arī tiek ražots tajā pašā Meksikas ražotnē.

Ir pamats uzskatīt, ka narkotiku transportēšanā iejaukti šī uzņēmuma darbinieki, tā kā viņi ir vienīgie, kas zināja kad un kā Meksikā saražotās automašīnas tiek pārbaudītas, savukārt likumsargi ir pārliecināti, ka noziegumu pastrādājis "Sinaloa" kartelis narkobarona Hoakina Guzmana Loera (viņš arī "El Chapo") vadībā.

Šobrīd no Meksikas ievestajās "Ford" mašīnās atrastās marihuānas daudzums sasniedz gandrīz 500 kg, kas realizējot tirgū, kartelim atnestu peļņu aptuveni 1,4 miljonu dolāru vērtībā.

 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
jonuks 28.aprīlis 2017 7:41
2 0 Atbildēt

perc fordu un kilograms davana

viencexperc 26.aprīlis 2017 18:35
2 0 Atbildēt

Tas jums ne dodži, kurus ražo asv un kanādā.

Audi savus mēslus indijā, krievijā, slovākijā un citās banānu republikās.

Es saprotu, ka komunistam "es" skauž, ka meksi dzīvo bagātāk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 3

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti