Superauto "Lexus LC" kļūst pieejams pasūtīšanai (+ foto) 19

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.maijs 2017 12:03

Piecus gadus pēc tam, kad Detroitas motoršovā tika parādīts pirmais koncepts, pasūtīšanai kļuvis pieejams "Lexus LC" sērijveida modelis.

Ražotāja informācija liecina, ka kupejas pircējs varēs izvēlēties versiju "LC 500" ar benzīna motoru vai tās hibrīda modifikāciju "LC 500h". Pirmajā gadījumā automobilis ar sēdvietu formulu 2+2 tiks komplektēts ar 5,0 litru astoņu cilindru benzīna motoru, kas attīsta 477 zirgspēku jaudu un 527 Nm griezes momentu. Komplektā ar 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu aizmugurējo riteņu piedziņas kupeja 100 km/h sasniedz 4,5 sekundēs.

Savukārt japāņu varenauto hibrīdversija "LC 500h" ir aprīkota ar 3,5 litru V6 benzīna motoru, kas savienībā ar 179 Zs jaudīgu elektromotoru attīsta 359 Zs (348 Nm) kopējo jaudu un uz 100 km patērē vidēji 6,4 litrus degvielas.

"Lexus LC" kupejas cena Vācijā būs, sākot no 99 200 eiro.  

 

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 3.maijs 2017 13:35
4 0 Atbildēt

Tu kļūdies, manu fan un sekotāj.

Dodžam uzliekot turbīnu, jauda kļūs 1500 zs, kas iespļaus sejā visiem eiropas nabagu auto. Vienkārši amerikāņi necenšas tos sūdus izmantot. Un dodžiem cena ir tāda, ka to var atļauties studenti un jaunieši. Pat hellcati maksā salīdzinoši lēti. Eiropa baidās, ka amerikāņi izspiedīs pašu sūdus, tāpēc apliek ar nodokļiem, sertifikācijām, izdomā kādus iemeslus, piemēram, craštestus, co izmešus... vārdu sakot, meklē vājāko vietu un mēģins uz tās uzspiest. Kurš pirks kaut kādu a3, ja par šo cenu varētu iegādāties lielu auto ar 500zs?

Tāpēc atnākot eiropā, samaksājot visas nodevas, amerikānis jau maksā stipri vairāk. Tāpēc tev un citiem neaptēstiem cilvēkiem, liekas, ka tie ir dārgi. Bet tā nav. Tev ir jābrauc ar 1994.gada bmw 315, bet asv pat nēģeri un latinosi no treileru rajoniem brauc ar v8 motoriem. Saprotu, ka skaudība, un viss pārējais, bet nevajag to tā afišēt.

viencexperc 3.maijs 2017 13:21
3 1 Atbildēt

Dodžs ir dodžs, bet leksus paliek bābu auto. Cik procenti no leksus īpašniekiem sievietes? 70%? Tā ka būs sievietēm ar ko braukt arī komunistiskajā Eiropā.

eu! 3.maijs 2017 13:52
2 1 Atbildēt

Nu cik var piesārņot visus rakstu komentārus ar to bezjēdzīgo amerikāņu sūdu auto apspriešanu! Kur skatās redaktors? Taisiet atsevišķus forumus un dročījiet uz tiem nevienam nevajadzīgajiem muzeja eksponātiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti