Bentley izgatavojis īpašu 700 Zs Continental 24 versiju (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.maijs 2017 11:35

Britu kompānija "Bentley" izgatavojusi īpašu kupejas "Continental" versiju "Continental 24", kas veltīta slavenajām „Nirburgringas 24 stundu” izturības sacīkstēm.

Jaunās versijas pamatā ir 700 zirgspēku jaudīgā "Supersports" modifikācija, ko klients varēs pasūtīt divās krāsu kombinācijās: melns ar sarkanu vai melns ar dzeltenu. Otrais variants ir tieša atsauce uz sacīkšu modeli "Continental GT3". Citu eksterjera atšķirību skaitā ir 21 collu riteņu diski, melni aerodinamiskā aprīkojuma elementi un bremžu skavas, kā arī oglekļa šķiedras spoguļu korpusi, savukārt interjeru grezno virsbūves krāsai atbilstoši salona dekori (dzelteni vai sarkani), sliekšņu uzlikas, oglekļa šķiedras elementi un dekoratīvo diegu nošuvums. Automašīnas sēdekļi izdarināti ar alkantaru, bet uz galvas balstiem izšūta Continental 24 emblēma.

"Continental 24" dzinējs pārceļojis no "Supersport" bez izmaiņām – arī šajā gadījumā varenais divpadsmit cilindru agregāts attīsta 700 Zs (1017 Nm) jaudu, kas 100 km/h ļauj sasniegt 3,5 sekundēs. Maksimālais ātrums – 336 km/h.

Zināms, ka visi 24 "Continental 24" eksemplāri, ko ražotājs paredzējis izgatavot, paredzēti Eiropas tirgum. Piegādes tiks uzsāktas jūlijā, cena – vismaz 250 000 eiro.   

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Conqueror 26.maijs 2017 5:40
1 0 Atbildēt

Kāpēc šobrīd, kad ir saulainas, garas dienas, daudzi brauc ar ieslēgtām miglas lampām? Uzrakstiet, kādair Jūsu motivācija? Un ir arī tādi, kas brauc dienas vidū ar ieslēgtu tuvo un miglas lukturu kombināciju! Tas ir CSN pārkāpums..

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti