Jaunais "Volkswagen Touareg" gandrīz bez maskas 9

 
iAuto | 2.jūnijs 2017 11:52

Auto jaunumiem veltītie interneta portāli publicējuši jaunās paaudzes "Volkswagen Touareg" testu prototipa attēlus, kur jaunais modelis redzams tikpat kā bez maskas.

"Volkswagen" apvidus auto flagmanis aiz maskējošās līmlentes slēpj vairs tikai daļu priekšpuses noformējuma, pārējo neliedzot skatienam.

Eksperti atzīmē, ka jaunais "Touareg" ir stipri līdzīgs mazākajam Tiguan, kas uzskatāmi redzams, ja salīdzina šauros priekšējos lukturus un radiatora resti.

Zināms, ka jauno "Touareg" ražos uz "MLB Evo" platformas, kas pamatā arī "Audi Q7", "Bentley Bentayga", "Porsche Cayenne" un "Lamborghnini Urus". Jaunais modelis pieaugs izmēros salīdzinājumā ar pašreizējo paaudzi (4,80 m), iegūs trešo sēdekļu rindu un kļūs par dažiem simtiem kilogramu vieglāks.    

Salonā būs samazināts slēdžu un pogu skaits, bet funkciju un sistēmu kontrole notiks, izmantojot divus skārienjutīgus 12 un 15 collu multimediju iekārtas ekrānus, kurus varēs pārvaldīt, tostarp ar balss un žestu komandām. Savā trešajā paaudzē Touareg pratīs bez vadītāja palīdzības novietoties stāvvietā un izbraukt no tās, kā arī noteiktos apstākļos pārņemt savā ziņā bremzēšanās, paātrināšanās un stūrēšanas procesus (daļēji autonoma vadīšana).

Pēc "Autobild.de" informācijas motoru gammā būs 3,0 litru V6 dīzelis (270 Zs) un V6 benzīna motors ar tādu pašu tilpumu (330 Zs). Būs arī "Plug-in" hibrīds, taču par šo versiju tehniskās nianses vēl netiek atklātas.

"Autobild.de" domā, ka jaunā "Volkswagen Touareg" cena varētu sākties no atzīmes 53 000 eiro. Automašīnas pirmizrāde paredzēta septembrī, Frankfurtes autoizstādē.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 2.jūnijs 2017 16:55
7 2 Atbildēt

Kautkā vājprātīgi neglīts un prasts pēc skata

650 2.jūnijs 2017 17:39
7 1 Atbildēt

Kas šis par tendenci- džipam klīrenss kā parastam auto? Turklāt iespaids, ka kkāds kapeik-P tam uzlicis 2x izmēra mazākus riteņus.Pat ja viņam pneimopiekare- kam nafigam džips, ka rimi stāvvietā bez liekām manipulācijām uz apmales nevar uzbraukt tuvāk pie durīm nokārtoties ??

viencexperc 2.jūnijs 2017 17:22
2 1 Atbildēt

Folkswagen - kvadratiš, praktiš, gut.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti