ASV uzbūvēts ekskluzīvs "Defender" ar V8 motoru (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 7.jūnijs 2017 6:02

ASV tūninga kompānija "East Coast Defender" izgatavojusi ekskluzīvu "Land Rover Defender" versiju ar V8 motoru, kas paredzēta ekspluatēšanai sevišķi smagos apstākļos.

Automobilis ar nosaukumu "Project Viper", izgatavots pēc kāda “pazīstama ārsta” pasūtījuma, kas tam izmaksās 285 000 dolāru.

Project Viper pamatā ir "Defender" pikaps, kam iebūvēts "General Motors" 6,2 litru V8 dzinējs, kas attīsta 430 Zs un strādā pārī ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Automašīnai uzstādīts jauns radiators, jauna piekare ar pastiprinātas konstrukcijas stūres stieņiem, tiltiem, atsperēm, amortizatoriem, labāk aizsargāta degvielas maģistrāle, "Wilwood" bremžu mehānismi ar sešu (priekšā) un četru (aizmugurē) virzuļu skavām, elektroniski vadāmi bloķējošie diferenciāļi.

Komplektu papildina 20 collu riteņu diski ar "Nitto Mud Grappler" riepām, viņča priekšā, celtņa mehānisms kravas kastē, virsbūves sānu un apakšas aizsargi, virsbūves aizsargkarkass, smilšu rampas, papildu degvielas kannas, instrumenti u.c. ekipējums, kas var noderēt, ja paredzēts doties tālāk no civilizācijas.

Automašīnas salons izdarināts ar ādu, iebūvēta Kenwood multimediju sistēma, viedtālruņu bezvadu uzlādēšanas sistēma, cits mērinstrumentu panelis un kondicionieris.

Katru gadu plānots izgatavot vien 10 šādu automašīnu, ko pārdos turīgiem klientiem pēc iepriekšēja pasūtījuma. 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
asd 7.jūnijs 2017 8:56
3 3 Atbildēt

Pipec, meistari! Par to naudu var nopirkt jau gatavu G-class Professional, aprīkot līdz lūpai, iepirkt degvielu pāris gadiem un tad vēl piķis pāri paliek. Tas arhaiskais amīšu dzelzs/oglekļa sakausējuma klucis (V8 kopā ar kārbu) tikai dod nevajadzīgu lieko svaru un pasliktina visu ko vien var.

vieta 7.jūnijs 2017 9:04
2 0 Atbildēt

Vai man izliekas, bet aizmugurē pat bērnam nav vietas.

viencexperc 7.jūnijs 2017 13:34
2 0 Atbildēt

skauž?

Jā, ārsts ASV pelna tā, ka var atļauties nopirkt angļu auto, ko pārbūvē ASV kompānija, kopā atdodot 200 000+. Es nedomāju, ka tam ārstam tas būs vienīgais auto. šis paredzēts braukt pa kādiem bezceļiem, varbūt medībās. Parastais motors viņam likās par vāju, arī nepietiekoš aprikojums.

Neko nepadarīsi. Beļģijās, Nīderlandēs, Dānijās, Austrijās arī ārsti normali pelna bet mēs jau 30 gadus nevaram atkopties pēc 50 gadu neattīstīto un nekulturālo stepju aziātu kontroles.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti