AvtoVAZ publicē pirmos Lada Vesta SW un Vesta SW Cross salona attēlus (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.jūlijs 2017 15:06

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ parādījusi divu jaunumu, Lada Vesta SW universāla un tā ‘”visādceļu” modifikācijas SW Cross salona attēlus, apstiprinot, ka tirgū abi modeļi nonāks jau šogad.

Lada Vesta SW salons līdzinās konceptam Vesta SE Cross un izceļas ar oranžas krāsas akcentiem, kas izmantoti durvju, sēdekļu un priekšējā paneļa apdarei, pieskaņojoties mērinstrumentu skalu oranžajam sagrafējumam.

Lada Vesta SW universāla maksimālā ietilpība ar nolaistām aizmugures sēdekļu atzveltnēm ir 825 litri. Aizmugures sēdekļa atzveltni var sadalīt proporcijās 1/3 vai 2/3, bagāžnieka grīdai ir divi līmeņi, iekārtotas papildu nišas un trīs tīkli, kas palīdzēs nostiprināt kravu.

Universāla priekšējiem sēdekļiem ir apsilde ar trim intensitātes režīmiem, salonā centrālā konsole ar elkoņbalstu un sīklietu glabātuvi, USB pieslēgvieta, 12V rozete, atdzesējams cimdu nodalījums (14 litri), aizmugurējo sēdekļu elkoņbalsts ar glāžu turētājiem.

Automašīna ir 4410 mm gara, 1764 mm plata un apveltīta ar 2635 mm riteņu garenbāzi. No Vesta sedana tā atšķiras ar augstāku klīrensu (178 mm) un plastikāta virsbūves aizsargiem.

Savukārt “visādceļu” modifikācija Vesta SW Cross, kas veidota pēc līdzības ar 2015.gada konceptu Cross Concept, ir 14 mm garāka un 21 mm platāka nekā universāls, bet klīrenss palielināts līdz 203 mm.   

Motoru piedāvājums vēl netiek atklāts, tomēr krievu mediji raksta, ka universālam paredzēts 1,6 litru benzīna motors ar 106 ZS, kā arī jaudīgāks 1,8 litru motors ar 122 Zs.

Zināms, ka abi modeļi tiks ražoti Iževskas rūpnīcā, bet Lada Vesta SW Cross, visticamāk, kļūs par krievu autoražotāja visdārgāko sērijveida modeli tā vēsturē.

Foto: Publicitātes attēls

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 13.jūlijs 2017 15:31
13 2 Atbildēt

Ja glāžu-pudeļu turētājs ir šoferim aizsniedzamā vietā, tad jau rus to pirks ;)

viencexperc 13.jūlijs 2017 21:48
8 0 Atbildēt

Atlika frančiem ( renault) to nopirkt, kad sāka ražot kaut ko jēdzīgu.

Ķīnieši tieši pretēji. Nevis pārdodas, bet paši pērk. Atšķirības mentalitātē. Vieniem ir nauda - pērk. otriem ir nauda - zog, pārdot un pērk dārgas jahtas.

viencexperc 13.jūlijs 2017 21:59
8 1 Atbildēt

paturpināšu par tiem otriem.

Tie otrie arī kādu kariņu uzrīko un ušakovu kaut kur finansē.

Tas ir svarīgāk par valsts attīstību, labklājību.

Priekš kam pašiem nenopirkt kādu opeli, ja var pārdoties frančiem un neko nedarīt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti