No 15 790 eiro – "Kia" atklāj krosovera "Stonic" cenu (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.jūlijs 2017 16:25

Dienvidkorejas kompānijas "Kia" krosovers "Stonic" vēl tikai gatavojas savai pirmizrādei Frankfurtes autoizstādē (no 14.09), tomēr cenu ražotājs gatavs nosaukt jau tagad.

Kļuvis zināms, ka Vācijas tirgū, kur "Kia Stonic" tirdzniecība oficiāli startē 30.septembrī, korejiešu krosovers maksās, sākot no 15 790 eiro.

Priekšpiedziņas "Kia Stonic" pircējam būs pieejamas četras aprīkojuma komplektācijas ("Edition 7", "Vision", "Spirit", "Platinum Edition"), kā arī četras motoru versijas, kas pārklāj jaudas diapazonu no 84 līdz 120 zirgspēkiem.

Benzīna motorus pārstāv divi atmosfēriskie agregāti ar 1,2 un 1,4 litru tilpumu un 84 un 99 Zs jaudu, kā arī viens turbomotors ar 1,0 litru tilpumu un 120 Zs jaudu, bet vienīgais dīzeļdzinējs ar 1,6 litru tilpumu attīsta 110 Zs. 1,2 litru benzīnnieku kombinē ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, pārējos dzinējus – ar 6MK.

Automašīna ir 4,18 m gara un apveltīta ar 352-1155 litru ietilpības bagāžas telpu.

Krosovers jau bāzes versijā iepriecina ar bagātīgu aprīkojumu, kurā ir audio sistēma, klimatkontrole, 7 collu multimediju sistēmas ekrāns, Bluetooth un viedtālruņu atbalsts, elektriski regulējami spoguļi, Start-Stop sistēma un 15 collu vieglmetāla riteņu diski.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 15.jūlijs 2017 17:16
6 0 Atbildēt

Bāzīte nav slikta. Jebkurš pseidoprēmiums audī kož aiz skaudības elkoņos.

Pat smieklīgi paliek, ka liela daļa "prēmiumu" a6 ( pat a8) brauc sliktāk aprīkoti.

i 17.jūlijs 2017 17:11
1 0 Atbildēt

kur tad vinam tas izslavetais aprikojums , pat pilnpiedzinja nav , viernigais aprikojums radio un start -stop sistema, drosi vien salona kvalitate un skanas izolacija ,ka parejiem aziatiem

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti