Līdz pat 550 km - jaunais "Nissan Leaf" pirmoreiz bez maskas (+ foto) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 1.augusts 2017 12:16

Norvēģijas televīzijas kanāla TV21 rīcībā nonākuši "Nissan Leaf" jaunās paaudzes attēli, kuros japāņu ražotāja elektromobilis pirmoreiz redzams bez maskas. Attēli uzņemti reklāmas filmēšanas laikā un ātri vien izplatījušies auto jaunumu portālos.

Zināms, ka otrās paaudzes Leaf iegūs pusautomātisko autonomās braukšanas sistēmu Pro Pilot, kas darbojas, izmantojot precīzas darbības lāzera skeneri, kā arī 360 grādu apkārtskata kameras, kas ļaus pārraudzīt situāciju visapkārt automobilim.

"Leaf" pratīs patstāvīgi turēties norādītajā joslā, paātrināties un bremzēt, iebraukt un izbraukt no attiecībā pret mašīnu diagonāli vai perpendikulāri iezīmētas stāvvietas, bet inovatīvā "e-Pedal" sistēma ļaus vadītājam paātrināt, palēnināt vai pilnībā apstādināt automobiļa gaitu darbojoties tikai ar akseleratora palīdzību.

Oficiāli vēl neapstiprināta informācija liecina, ka jaunais "Leaf" varēs lepoties ar lielāko gaitas rezervi savā klasē, kas sniegšoties līdz pat 550 km.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kpc 3.augusts 2017 19:24
1 0 Atbildēt

Kapēc elektromobīļi pārsvarā ir tik neglīti? Vecais Leaf manā gaumē izskatās vienkārši pretīgi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti