"Volkswagen T-Roc" – jauni attēli un informācija; pirmizrāde pēc 10 dienām (+ foto)

 

Foto: Ekrānšāviņš no krievu medijiem

iAuto | 14.augusts 2017 6:57

Vācu mediji publicējuši jaunu informāciju un attēlus par "Volkswagen" jaunāko modeli – krosoveru "T-Roc", kas gaida savu 23. augustā nozīmēto pirmizrādi.

Jaunākajos attēlos redzams, ka krosovers, kas tehniku dala ar "Audi Q2" un "VW" rangu tabulā ieņems vietu starp "Tiguan" un "VW Polo" krosoveru (no 2018.g.) iegūs divkrāsainu salonu (sēdekļi, priekšējais un durvju paneļi), lielus riteņus un liela izmēra multimediju sistēmas ekrānu.

Krosovera bāzes modeļa garums ir 4,35 m, taču būs arī kupejveida modifikācija (aptuveni 2000 eiro dārgāka), kā arī modelis ar pagarināto riteņu bāzi.

Vācu "Autobild" paredz, ka bāzes versijas cena būs aptuveni 20 000 eiro, bet izvēloties pilnu komplektu ar DSG automātisko kārbu, pilnpiedziņu, regulējamiem amortizatoriem u.c. ekstrām, tā var sasniegt arī 45 000 eiro.

 Benzīna motoru klāsts sāksies ar 1,0 litru trīscilindru 115 Zs agregātu, ko papildinās pilnīgi jauns 1,5 litru četrcilindru 130 ZS, bet sportiskā GTI modifikācija, kas oficiāli vēl nav apstiprināta, var pretendēt uz 230-400 Zs motoriem no "Golf". Būs arī CNG dabasgāzes modelis un, protams, dīzeļmotori, kas tāpat kā DSG divsajūgu pārnesumkārba, tiks aizgūti no jau pieminētā "Golf".

"Golf" 7 modernizētā versija ar "T-Roc" dalīsies arī multimediju, elektronikas, asistentu un informācijas jomā. Šāda iekārta būs viegli modernizējama ar jaunāko programmnodrošinājumu palīdzību, turklāt “mācīsies pati” nemitīgi papildinot savu datu bāzi ar konkrēta vadītāja vai pasažiera iestatījumiem, uzstādījumiem un ieradumiem un piedāvās tūlītēju sadarbību, kolīdz lietotājs pieslēgs savu tālruni un aktivizēs attiecīgo lietotni, kas noglabāta uz multimediju sistēmas ekrāna. 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti