Varenauto Ford GT īpašo versiju velta 50.gadu jubilejai kopš uzvaras Lemānā (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 15.augusts 2017 15:08

Ford izstrādājis varenauto GT īpašo versiju 67 Heritage, kas veltīta 50.gadu jubilejai kopš klasiskā Ford GT40 Mark IV uzvaras Lemānas 24 stundu sacensībās 1967.gadā. Tirdzniecībā to laidīs nākamgad.

Īpašā versija ieguvusi Race Red sarkano virsbūves krāsojumu ar baltām sporta līnijām, uzrakstu ar ciparu “1” uz durvīm un motora pārsega, nekrāsotas oglekļa šķiedras dekorus. Komplektu papildina 20 collu alumīnija diski ar melnas krāsas uzgriežņiem un sarkanas bremžu skavas.

Salonā ar ādas apdari iebūvēti viegli sporta sēdekļi ar oglekļa šķiedras karkasu, stūre ar ātrumu pārslēgšanas lāpstiņām un priekšējais panelis ar nerūsējošā tērauda dekoriem.

Par izmaiņām zem motora pārsega netiek ziņots, tādēļ var pieļaut, ka tur atrodas sērijveida 3,5 litru twin-turbo V6 motors ar 655 ZS (745 Nm) jaudu, kas divvietīgajai kupejai pirmo simtu ļaus sasniegt trīs sekundēs. Maksimālais ātrums – 345 km/h.

Ford GT 67 Heritage specversijas eksemplāru skaits nav zināms. Plānots, ka sērijveida modelis GT tiks izlaists 1000 vienībās – pa 250 eksemplāriem katrā no nākamajiem četriem gadiem.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 15.augusts 2017 15:16
3 0 Atbildēt

Kā man patīk kad uz sporta auto zīmē svītras!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti