"Ferrari" parāda modeli, kas nomainīs "California T" (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.augusts 2017 11:25

Itālijas varenauto ražotājs "Ferrari" prezentējis jauno rodsteru "Portofino", kas nomainīs "California T" un kļūs par markas cenu ziņā pieejamāko modeli.

"Portofino" pamatā ir jauna šasija, kas ir vieglāka, taču izturīgāka nekā priekštecim. Par automobiļa dzinējspēku kalpo 3,8 litru twin-turbo V8 motors, ar jauniem virzuļiem un klaņiem un modernizētu vadības bloku. Tagad tā jauda sasniedz 600 Zs (760 Nm), kas ir par 40 Zs vairāk nekā "California T". komplektā ar septiņu pakāpju robotizēto pārnesumkārbu Portofino 100 km/h sasniedz 3,5 sekundēs (par 0,1 sekundēm ātrāk), bet maksimālais ātrums ir 320 km/h. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš – 10,5 litri uz 100 km.

Jaunākais "Ferrari" modelis komplektēts ar elektroniski vadāmu diferenciāli, stūres elektropastiprinātāju, vilkmes kontroles sistēmu F1-Trac un multimediju sistēmu ar 10,2 collu ekrānu. Kupejai-kabrioletam ir sēdekļi ar elektropievadu 18 veidu regulācijām, klimatkontroles sistēma, kas pielāgota „braukšanai bez jumta”, bet par piemaksu var pasūtīt informācijas displeju pasažierim. Ražotājs uzver, ka veikti uzlabojumi aerodinamikas jomā un ārējo trokšņu samazināšanā, tādēļ automašīnas salonā ar nolaistu jumtu ir par 30% klusāk nekā "California T".

Plašākai publikai "Ferrari Portofino" tiks parādīts septembrī gaidāmajā Frankfurtes autoizstādē. 

Jaunā rodstera cena vēl netiek atklāta, modelis "California T" Vācijas tirgū maksā 185 000 eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.augusts 2017 12:11
4 3 Atbildēt

Ferarri priekš nabagiem! Ha!

Bet ja nopietni - vienalga labs aparāts. Pirmkārt - zīme, otrkārt - kvalitāte, treškārt, - jauda. Tas jums ne tūnēts golfs.

Vienīgi divi mīnusi - izmēri un praktiskums. Tāpēc man daudz tuvāki ir muskuļauto. Jauda tāda pati ( es runāju tikai par šādu, letu ferarri) bet vietas divas reizes vairāk un komforts augstāks.

viencexperc 24.augusts 2017 16:45
4 1 Atbildēt

Tikai tā m sērija izskatās kā žurka par 300 eiro, tāpēc tas nav tas pats. Pat tuvu. Vienīgais pluss m sērijai ir degoša ček endžin lampiņa.

iAutolv 24.augusts 2017 13:26
3 2 Atbildēt

600 Zs un daudz vairāk vietas ir arī šonedēļ prezentētajam BMW 5.sērijas M modelim, par cenu pat nepieminot

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti