"UAZ" izgatavojis "Hunter" jubilejas modeli (+ foto) 12

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 24.augusts 2017 15:25

Krievijas apvidus auto ražotājs "UAZ" laidis klajā modeļa "Hunter" īpašo versiju, kas veltīta klasiskā "UAZ-469" 45 gadu jubilejai.

No standarta produkcijas jubilejas modelis atšķiras ar trīskrāsu virsbūvi: jumts ir mirdzoši balts, pamatkrāsa – pelēki zaļa (atgādinot par modeļa armijas pagātni), bet vējstikla rāmis, bagāžnieka vāks un jumta statņi krāsoti melni. Automobilim ir arī balti 16 collu riteņu diski, bet salonu grezno plāksnīte ar uzrakstu “jubilejas” un kārtas numuru, kas var būt no 1 līdz 469 (kopējais jubilejas eksemplāru skaits).

Vēl viens atšķirības pazīme ir atverams borts, ko var pārvērst par piknika galdiņu jeb izmantot par atbalstu tad, kad nepieciešams pārvadāt garākus priekšmetus vai nestandarta kravu.

Jubilejas modeļa motortelpā atrodas tas pats 2,7 litru 128 Zs (210 Nm) benzīna motors, kas citiem Hunter un tāpat kā tiem, darbojas kombinācijā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu.

Jubilejas modelim tiek montēti "Spiser" tilti, kas uzlabojot automobiļa pārgājamības īpašības.

Jubilejas "UAZ Hunter" tiks parādīts "Moscow Off-road Show 2017" izstādē (24.08-27.08) un drīz pēc tam nonāks arī pārdošanā. Automobiļa cena – 699 999 rubļu (10 030 eiro).

 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ezis71 24.augusts 2017 20:07
13 3 Atbildēt

Bobiku var salīdzināt ar Ļeņinu mauzelejā kurš būtu laimīgs ja viņu gūldītu zemē.

viencexperc 24.augusts 2017 16:41
9 2 Atbildēt

Aprīkots tāpat kā vag ( vw, audi, škoda) bāzes versija. Arī dizains nemainās n- to desmitu gadu.

Tā ka, daudziem patiks arī eiropā un latvijā.

Molodci 24.augusts 2017 19:11
9 0 Atbildēt

parasto atveramo bortu nosaukuši par "piknika galdiņu" - nu ko, Rolls-Royce lai pamācās

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti