2500 pavisam melni "Ford Ranger" pikapi (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 5.septembris 2017 7:32

Frankfurtes autoizstādē "Ford" prezentēs pikapa "Ranger" īpašo versiju "Black Edition", kas Eiropas tirgū tiks izlaista 2500 eksemplāru lielā skaitā.

"Ford Ranger Black Edition" pamatā ir komplektācijas variants "Limited", kas šajā gadījumā pilnībā atteicies no hroma dekoriem melno krāsu izmantojot ne vien virsbūvei, bet arī radiatora režģim, vieglmetāla riteņu diskiem un aizsargstienim kravas kastē.

"Black Edition" komplektā ietilpst, tostarp: SYNC3 multimediju sistēma ar 8 collu skārienjutīgu ekrānu un žestu vadības funkciju, divi zonu klimatkontrole, ādas sēdekļi, elektriski regulējami, nolokāmi un apsildāmi sānu atpakaļskata spoguļi. Par papildmaksu (1100 eiro) var iegādāties navigācijas sistēmu, atpakaļsata kameru un parkošanās sensorus priekšā.

"Ford Ranger Black Edition" būs pieejams vienīgi variantā ar lielo, piecvietīgo kabīni. Visam Eiropas tirgum paredzēti 2500 "Black Edition" eksemplāri.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.septembris 2017 7:58
5 1 Atbildēt

Nav brīnums, ka komunistiem demonstrēs nabadzīgāko no ford pikapiem. f150 ir pārāk kruts un liels.

viencexperc 5.septembris 2017 9:15
5 1 Atbildēt

Komunistiem patīk mazas, vienādas lietas, patīk rūpēties par tautu vienlīdzību, sociālo vienlīdzību, lai bagāti nekļūst pārāk bagāti, bet nabagi nekļūtu pārāk nabadzīgi. Valsts iejaucas privātajā biznesā, komisija nosaka ko kam pārdot ( piemēram, opel darījums), konkurences padomes, anti monopola biedrības, cīņa par mieru pasaulē - tas taču viss nāk no K. Marksa kopotajiem rakstiem. Paies vēl 20 gadi un Vācija ( ES) , sāks noteikt piecgades ražošanas plānus un preču cenas. Lai gan, jau tagad ir dažādas kvotas.

Ļeņins mauzolejā priecājas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti