BMW X7 koncepta pirmie attēli; pirmizrāde nākamnnedēļ (+ foto) 13

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 7.septembris 2017 14:31

Internetā nonākuši BMW X7 koncepta attēli. Plašākai publikai to parādīs Frankfurtes autoizstādē (no 12.09), bet par sērijveida modeli tas pārtaps līdz 2018.gadam.

 Concept X7 iPerformance ir septiņvietīgs apvidus auto, kas izceļas ar milzīgu radiatora režģi, īsām virsbūvēs pārkarēm priekšā, masīvu pēcpusi un šauriem lukturiem. Uzkrītošs ir arī bagātīgais hroma pielietojums, liela izmēra riteņi, vējstikls, kas pāriet jumtā un neparastas formas priekšējais buferis ar vertikāliem gaisa pieplūdes pievadiem.

Salonā trīsspieķu stūre, aiz kuras redzams digitālais mērinstrumentu panelis, bet vēl viens informācijas ekrāns iebūvēts priekšējā panelī un pagriezts pret vadītāju.

Zināms, ka sērijveida X7 garums pārsniegs 5 metrus. Automobilim būs trīs sēdekļu rindas un līdz par septiņām sēdvietām. Motoru piedāvājumu veidos V8 un, iespējams, arī V12 agregāts.

Paredzams, ka X7 cena varētu pārsniegt 100 000 eiro un tirgū tas konkurēs ar Mercedes GLS, Audi Q7, Lincoln Navigator un topošo Jeep Grand Wagoneer.  

 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ahh 7.septembris 2017 15:07
15 3 Atbildēt

Iekniebiet man, ja es sapņoju - kaut ko tādu no BMW negaidīju. Tas tak pirmais kandidāts uz Franfurtes neglītākā auto statusu!

viencexperc 7.septembris 2017 15:11
9 2 Atbildēt

Koncepts jau atgādina VW-Audi. Bet realitātē būs tāds pats, kā X5, tikai lielāks. Tāpēc nepārdzīvojiet, gopņikauto fani. Redzēsiet jau ierastās 1995 gada stila līnijas. Būmeris būs kā jau visi pārējie.

Bet ja godīgi, tad esmu pārsteigts. Vajadzēja iznākt X0.5 modelim, priekš pavisam nabagiem, bet uzreiz redzams, ka BMW ir sataisījis auto ASV tirgum, vai bēgļiem, kuriem ir vairāk naudiņas.

viencexperc 7.septembris 2017 19:36
6 1 Atbildēt

Redzi, tu domā, kā jau īsts komunists, ka tautai jābraukā ar kompaktiem, bet elitei ar full size auto.

Eiropā tā arī ir. Full size ( audi a8, bmw 7, utt) ir tikai elitei domāti, dārgi auto. Pat q7 starptautiskajā numerācijā skaitās tikai mid size. Bet ASV full size ir pieejami daudz plašākai auditorijai. Ir lētāki full size auto. Piemēram ford taurus ( no 28 000) , ševi suburban ( no 50 000. A4 cenā), ford expedition ( no 50 000), ševrolet impala ( no 28 000), utt.

Runājot par lieliem "džipiem", tos var pārveidot par daudz ko. Piemēram - kemperi. Kā jaunēkļi izdarīja ar vecu suburbanu:

Bet redzi, komunistiskajā eiropā lieli auto ir tikai bagātiem, tāpēc tāds gadījums neder.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti