Toyota apvieno minivenu un krosoveru (+ foto) 11

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.oktobris 2017 11:09

Tokijas autoizstādē Toyota ieradīsies ar konceptu TJ Cruiser – kompaktu izmēru transportlīdzekli, kas apveltīts ar minivenam līdzīgu plašumu un krosoveram raksturīgu izskatu un gaitas īpašībām.

Toyota TJ Cruiser ir 4300 mm garš, 1775 mm plats un 1620 mm augsts transportlīdzeklis, kas apveltīts ar 2750 mm riteņu garenbāzi. Ja koncepta izmērus salīdzina ar kādu no pazīstamiem modeļiem, tad Toyota ražojums ir 300 mm īsāks par RAV4 un gandrīz vienāds ar Renault Duster (4315 mm).

TJ Cruiser jumts, motora pārsegs un spārni pārklāti ar speciālu materiālu, kas pasargā no skrāpējumiem un nelieliem bojājumiem, bet četrvietīgā salona aizmugures un priekšējā blakussēdētāja sēdekļus var nolocīt, izveidojot līdzenu grīdu, kas dod iespēju pārvadāt līdz pat trīs metru garus priekšmetus.

Koncepts izgatavots uz TNGA modulārās platformas un komplektēts ar hibrīdiekārtu, kas apvieno elektromotoru un divlitru benzīna dzinēju. Hibrīdiekārtas tehniskie dati netiek atklāti, ražotājs vien norāda, ka TJ Cruiser var piegādāt ar priekšējo riteņu piedziņu vai pilnpiedziņas variantā.

TJ Cruiser pirmizrāde notiks Tokijas motoršovā oktobra beigās, bet par to vai šāds modelis pievienosies kompānijas piedāvājumam, informācijas vēl nav.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
martinslusis 9.oktobris 2017 12:00
6 0 Atbildēt

Vizuāli vairāk atgādina militāro transportu.

viencexperc 9.oktobris 2017 11:56
3 1 Atbildēt

Nosaukumu nošpikoja no kraislera pt cruiser.

Bet ideju nošpikoja no Ford Flex.

Galvenais žurnaļugiem teikt, ka tas ir inovatīvs izgudrojums. Tie jampampiņi pārpublicē nepārbaudot.

Bils 9.oktobris 2017 12:37
3 0 Atbildēt

Beņķi jau defaultā domāti pirdējiem, pat strīpa iebūvēta.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti