Nirburgringas trasē saskrienas 14 automobiļi 8

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 1.novembris 2017 19:21

Nirburgringas sacīkšu trasē notikusi kārtējā nopietnā avārija, kurā šoreiz iesaistīti 14 automobiļi. Pieci cilvēki guvuši traumas, turklāt vienu no tiem nācās evakuēt ar helikopteru.

Vācu mediji vēsta, ka avārijas iemesls ir Porsche 911 GT3 RS, kas plīsušas dzesēšanas sistēmas caurules dēļ, izlaistījis šķidrumu Hatzenbach līkumā. Šim spēkratam sekojošie automobiļi zaudējuši saķeri ar ceļa virsmu un avarējuši viens pēc otra. Policija atzīmē, ka cietušo skaits tikai laimīgas sagadīšanās dēļ nav bijis lielāks, jo vienā no mašīnām ievietotā video kamera nofilmējusi, kā avarējušo spēkratu piloti nesteidzas pamest trasi, kamēr sekojošās mašīnas tuvojas lielā ātrumā. 

Šajā sakarībā policija atgādina, ka trasē avarējušo automobiļu pilotiem pēc negadījuma iespējami ātrāk jāpamet savas mašīnas un jānokļūst pāri aizsargbarjerām drošībā.

Pēc policijas aprēķiniem materiālie zaudējumi sasniedz vismaz 150 000 eiro.

Atgādināsim, ka augustā Nirburgringas trasē notikušajā masveida avārijā bija iesaistīti 10 automobiļi, cieta 10 cilvēki, četri no tiem – smagi. 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Ko? 1.novembris 2017 20:43
7 3 Atbildēt

Kas tas par debilu komentāru? Visur vainīgi amerikāņi utt. Ja Tev viņi tik ļoti grauž, dodies uz Ziemeļkoreju, un tevi tur sapratīs.

Pat parastās ziņās atrod kur kādu bez iemesla nogānīt.

viencexperc 1.novembris 2017 20:03
4 7 Atbildēt

Debila trase.

Par 30 eiro katrs var pabraukt, tāpēc tajā brauc vairāk auto kā pa Daugavpils šosejas. Braucot jāseko līdzi lai kaut kam pakaļā neieskrietu, sevišķi līkumos.

Uzreiz redzams, ka tas ir darīts lai arī bēgļi varētu atļauties pabraukt no saviem pabalstuem.

Uzlikt dārgāku cenu, lai braucēju kļūtu mazāk.

dodge 1.novembris 2017 20:12
2 5 Atbildēt

Es saprotu, kādēļ amerikas faniem šī trase sagādā problēmas. Jo šeit nav līkumu, kurus izbraukt autopilotā uz savirzes rēķina kā nascar. Te ir jādomā ar galvu. Ne velti viper komanda pēc ilgas meklēšanas atrada Eiropas pilotus, jo vietējie nemāk braukt. Un arī tad tiem pilotiem vajadzēja vairākus gadus, lai ar to "tehnoloģisks kā sarūsējis lauznis" viper mēģinātu uzstādīt rekordu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti