BMW iepazīstina ar ātrāko un jaudīgāko M3 modeli vēsturē (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.novembris 2017 11:36

Vācijas autobūves kompānija BMW prezentējusi sedana M3 ātrāko un jaudīgāko modifikāciju modeļa vēsturē – M3 CS, kas tiks saražota ierobežotā - 1200 eksemplāru lielā skaitā.

Ielas satiksmei sertificētais M3 CS aprīkots ar uzlabotu trīs litru sešcilindru turbo motoru, kas attīsta 460 zirgspēku jaudu 600 ņūtonmetru griezes momentu. Tas ir par 29 Zs un 50 Nm vairāk standarta M3 un par 10 Zs un 50 Nm vairāk nekā versijai M3 ar Competition sporta paketi. Dzinējs darbojas kopā ar septiņu pakāpju robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu.

BMW M3 CS līdz 100 km/h paātrinās 3,9 sekundēs, kas ir 0,2 un 0,1 sekundēm ātrāk nekā parastais M3 un M3 ar Competition paketi. Maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots līdz 280 km/h.

Bavāriešu jaunums aprīkots ar oglekļa šķiedras jumtu un motora pārsegu, kas ļāvis samazināt automašīnas masu par 6 kilogramiem. Pateicoties šim risinājumam, kā arī tam, ka no šī materiāla izgatavots arī aerodinamisko elementu komplekts, ieskaitot spliteri, difuzoru un aizmugures spoileri, sedana kopējā masa ir 1585 kg – par 10 kg mazāka nekā standarta M3.

Salonā ar alkantara apdari un uzkrītoši sarkanu motora starta pogu, iebūvēti ādas sporta sēdekļi un atstāta arī klimatkontroles sistēma ar Harman Kardon mūziku. Automašīnai ir M Performance stūre, ko par piemaksu var nomainīt pret stūri ar alkantara apdari, kas vēl labāk turēsies rokās. Obligāta sastāvdaļa CS logotipi, kas izvietoti dažādās vietās salonā.

M3 CS konstrukciju papildina sporta piekare ar „sacīkšu” iestatījumiem, izplūdes sistēma ar četriem izvadiem, alumīnija riteņu diski ar 19 un 20 collu diametru priekšā un aizmugurē, kā arī "Michelin Pilot Sport Cup 2." riepas. No papildaprīkojuma saraksta var izvēlēties augstākas veiktspējas bremzes ar oglekļa šķiedras-keramiskajiem bremžu mehānismiem vai  BMW Connected Drive Service ar navigāciju un pieeju interneta servisiem

BMW M3 CS ražošana sāksies nākamā gada martā.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 8.novembris 2017 16:10
9 3 Atbildēt

tā taču žurka. Tieši tādu pašu var nopirkt par 3000 eiro. Vienalga kā viņu nosauca rūpnīcā - tik un tā neatsķirsies no kaimiņa 316, un alkoholiķa Vasīlija 315, un pārējiem 12 kaimiņiem.

a 8.novembris 2017 16:30
1 1 Atbildēt

kas ir žurka un kāpēc tieši "žurka"? - tas kāds laucinieku, piemēram, Mazpisānu ciematiņa izdomāts nosaukums vai? Un ja tā, kā "žurku" sauc Diršu ciematā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti