Jaunais "Ford Focus" gandrīz bez maskas (+ foto) 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 15.novembris 2017 9:05

Viens no kompaktās klases visvairāk pirktākajiem modeļiem – "Ford Focus" – jau tuvākajā laikā atvērs jaunu lappusi savā vēsturē. Apliecinājums tam ir testu prototips, kas savu jauno līniju slēpšanai izmanto vairs tikai minimālu „grima” kārtu.

Jaunākajos attēlos "Focus" prototips nolīmēts ar krāsainu plēvi, taču tas neliedz saskatīt pārveidoto priekšpusi ar diožu lukturiem, hromēto radiatora resti un logu līniju.

Zināms, ka jaunais "Ford Focus" pieaugs izmēros, piedāvās plašāku telpu un kļūs vieglāks. Tā riteņu bāze palielināsies par 50 mm, bet svars saruks par 50 kg.

Motora klāstam pievienosies jauns trīscilindru turbo agregāts ar 100-140 Zs jaudu, kā arī dzinēji ar 1,5 un 2,0 litru tilpumu. Pēdējais tiks izmantots līdz pat, iespējams 270 ZS jaudīgās modifikācijas „ST” komplektēšanai. Savukārt modeļu saimi dažādos pilnībā elektrisks „Focus”, bagātīgi aprīkotais "Vignale" un visādceļu variants ar virsbūves aizsargiem jaunās „Fiesta Active” stilā. Plānots arī šobrīd 350 Zs jaudīgā „RS” pēctecis, taču universāla arī „Focus” jaunajā paaudzē nebūs.

Paredzams, ka „Ford Focus” jaunās paaudzes modeli varētu atklāt janvāra sākumā – Detroitas motoršovā, bet tirgū to sagaidīsim 2018.gada vasarā. 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kaarleens 15.novembris 2017 18:00
1 0 Atbildēt

Vecās Mazda 3 virsbūvi atgādina ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti