"AvtoVAZ" iekaro pasauli – vairāk nekā 300 "Lada" uz Kubu 11

 

Lada Vesta Kubas tirgum Foto: Ekrānšāviņš no krievu medijiem

iAuto | 27.novembris 2017 14:09

"AvtoVAZ" turpina paplašināt noieta tirgu robežas, pievienojot tiem savu tālāko mērķi – par Brīvības salu dēvēto Karību pērli Kubu.

Krievijas autobūves koncerns nosūtījis uz Kubu 344 automobiļus – "Lada Vesta" sedanus un "Largus Cross" universālus. Plānots, ka tos savām vajadzībām izmantos valsts taksometru un nomas dienesti, kā arī kompānijas, kas nodarbojas ar tūrisma pakalpojumu sniegšanu.

Darījuma summa netiek izpausta, taču zināms, ka automobiļu piegādes tiek īstenotas ar “Внешэкономбанк” un “Krievijas eksporta centra” palīdzību.

"AvtoVAZ" vadītājs Nikolā Mors atzīmējis, ka Kuba ir viens no prioritāriem eksporta tirgiem, piebilstot, ka “Šī valsts atceras un ciena "Lada" zīmolu.”

344 "Lada" automašīnas Kubā ieradīsies 2018.gada sākumā, taču piegādes turpināsies arī nākotnē un eksportēto automobiļu skaits pieaugs.

Agrāk jau tika ziņots, ka AvtoVAZ plāno Lada versiju ar stūres un pedāļu novietojumu labajā pusē, tādejādi iezīmējot savos plānos arī noieta tirgus valstīs, kur satiksmes kustība organizēta savādāk nekā lielākajā daļā pasaules.

"AvtoVAZ" plāno, ka līdz 2022.gadam katrs piektais "Lada" automobilis tiks realizēts ārpus Krievijas robežām.

Mums tuvākais tirgus, kur darbojas "AvtoVAZ" dīleru centri atrodas Lietuvā.

 

Lada Largus Cross Kubas tirgum

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 27.novembris 2017 15:08
5 0 Atbildēt

Tiešam iekaro. Renault paspārnē Lada uz Kubu vairāk eksportē, nekā Padumjas savienības laikā uz turieni eksportēja izkropļoto fiatu.

jankels 27.novembris 2017 19:57
4 4 Atbildēt

kau vaij ari suds bet piejams visiem felix65 tacaij zinashanaij nau nevienas auto buves razotaju kas netaisitu sudus nau svarigi vaij tas ir vacu japanu amerikanu vaij krievu taka butu klusejis labak

felix65 27.novembris 2017 19:07
3 3 Atbildēt

Da kaut uz elli. Ar no pakaļas augošām rokām taisīts sūds paliek sūds.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti