Mercedes-Benz CLS izskats vairs nav noslēpums (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.novembris 2017 14:02

Globālajā tīmeklī publicētas pirmās fotogrāfijas ar jauno Mercedes-Benz kupeju, atklājot jaunā modeļa izskatu vēl pirms oficiālās debijas, kas paredzēta 29.novembrī.

Zināms, ka četrdurvju kupejas bāzes versija CLS 350d tiks aprīkota ar 2,9 litru dīzeļdzinēju, kas attīsta 286 Zs un 600 Nm, bet versija CLS 400d ar šī paša motora variantu, kas attīsta 340 ZS un 700 Nm. Motoru klāstu papildinās 3,0 litru benzīna agregāts, kas attīsta 367 ZS un 500 Nm, bet kupejas visjaudīgākā modifikācija būs CLS 53 AMG ar 503 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu, kas apvieno sešcilindru benzīna motoru un elektromotoru. Visi dzinēji komplektēti ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet dažās kombinācijās kupejai pieejama arī pilnpiedziņa.

Mercedes-Benz CLS varēs aprīkot ar Multibeam diožu lukturiem, kas izgaismo ceļu līdz pat 650 m, 18 collu riteņu diskiem, digitālo mērinstrumentu paneli, kā arī “citiem labumiem”, ieskaitot multimediju sistēmu ar ekrāna izmēru 12,3 collas, salona fona, kā arī  ventilācijas/apsildes sistēmas deflektoru izgaismojumu utt.

Elektronisko palīgu sarakstā aktīvā kruīzkontrole, otrās pakāpes autonomās braukšanas sistēma, automātiskā parkošanās sistēma, joslas uzturētājs un Pre-Safe Sound sistēma.

Saskaņā ar vācu “Auto Bild” informāciju, jaunais modelis bāzes versijā maksās aptuveni tikpat, cik aizejošā paaudze – nepilnus 55 000 eiro.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 28.novembris 2017 19:56
10 2 Atbildēt

Vismaz savādāks. Patīk, pērc šo. Nepatīk, tad pērc jau minētos C, E, .... Ir izvēle.

Tas tev ne audī, vai Bavārijas mēslu vāģis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti