1 miljons eiro - Putina izbrāķēto limuzīnu mēģina pārdot atkārtoti (+ foto) 35

 

Foto: Ekrānšāviņš no Motor.ru

iAuto | 7.decembris 2017 14:08

Pārdošanā izlikts ZIL-4112R (ЗИЛ-4112Р) - limuzīns, ko kompānijas “АМО ЗИЛ” un „Депо-ЗИЛ” savulaik būvēja Krievijas prezidenta “īpašās nozīmes garāžai”.

Putins pašmāju konstruktoru veikumu izbrāķēja un automašīna nonāca pārdošanā. 2016.gadā par to prasīja 1,2 miljonus dolāru un arī šoreiz cena ir līdzīga – 70 miljoni rubļu jeb aptuveni 1 miljons eiro.

Limuzīna pārdevējs uzsver, ka pēc komforta un greznības automobilis visus šāda veida transportlīdzekļus, ieskaitot Cadillac, Maybach un Rolls-Royce. Tas piedāvā visas iespējamās ekstras, tajā skaitā divu zonu klimatkontroli pasažieru salonam, sēdekļu, stiklu un žalūziju elektro regulācijas, bāru, ledusskapi, pasažieru salona atdalošajā starpsienā iebūvētu LCD televizoru, audio sistēmu, pēc Pullman tehnoloģijas konstruētu salonu, drošības spilvenus vadītājam un pasažieriem.

 Zināms, ka Putina izbrāķētais limuzīns izstrādāts uz ZIL-41047 bāzes, taču ir tik pamatīgi pārbūvēts, ka no donora pāri palikuši vien „durvju rokturi un motora pārsegs”. Tagad automobilim ir par 200 mm garāka riteņu bāze, sešas durvis un sešas sēdvietas.

Pārdevējs norādījis, ka limuzīnam nav aizsargbruņu, taču ir iespēju uzstādīt īpašu kapsulu, kas pasargātu pasažierus no teroristu uzbrukumiem.

 

 
35 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 7.decembris 2017 15:28
20 0 Atbildēt

No krievu ieročiem baidās tikai Baltijas valstis, polija un dažas sīkas eiropas valstis, bet nevis visa pasaule.

95% krievu armijas un bruņojuma ir ļoti sliktā stāvoklī, kā arī novecojusi. Bet tie "superieroči" pirmkārt, - nevar glābt visu karu, otrkārt, tie ir sliktāki par rietumu "superieročiem".

Pa visu PSRS laiku NE REIZI krievi neradīja draudus. Tā kampaņa ASV par ispējamu krievu kodoluzbrukumu, pasakas par kodolziemu, utt bija mākslīgi radīta vairāku iemeslu dēļ.

Pat ūberkrutajam tankam - Armatai, stobru plānoja likt Rheinmetall RH120. Bet šis stobrs ir tāds pats kā vācu - leopard 2A-7. Tagad, sankciju dēļ stobru vācija nepiegādās, tas ir cits stāsts, bet pats redzi, kā bāž batonus ausīs krivu vergiem par to, ka krievu armija ir viena no varenākām pasaulē.

Ja Turcijas armijai iedotu kodolatkritumus ( jo visiem jau sen zināms, ka krievijai kodolieroču vairs sen nav, tāpat kā ASV. ( Ir daži tūkstoši uz papīra, bet tie nav reāli pielietojami tagad un tūlīt)), tad turcijas armija būtu kudi stiprāka. Vienīgi turcijas armija būtu bez resursiem kara gadījumā, bet krieviem ir gan metāls, gan nafta. Un platība daudz lielāka, kas ilgstoša kara gadījumā spēlē pašu svarīgāko lomu ( jo var rūpniecību izvietot neaizsniedzamā attālumā, ir iespēja veikt apmācību dziļi aizmugurē, veidot dziļas aizsardzības, ir iespēja veikt manvrus, ir iegūts daudz laika. Lūk visi krievu armijas "varenības" faktori.

Tā ka sūti šo video ušistam, rižskim meram, vai raksti kaut kur skolās, bet te visi pietiekoši gudri.

viencexperc 7.decembris 2017 14:40
19 0 Atbildēt

Lūk kā viņu taisīja:

Labs video. Iesaku paskatīties.

viencexperc 7.decembris 2017 18:36
14 1 Atbildēt

...un slapjajos sapņos.

Ķīna uz ASV mēnesī eksportē vairāk, kā uz krieviju gada laikā. Arī imports ķīnai ir no asv daudz lielāks kā no krievijas.

Ar asv izjaukt attiecības, ķīnai būtu ekonomiskās beigas. Krievi ķīnai dod gāzi, naftas produktus un lēto darbaspēku. Ja Ķīna sagrābs Sibīriju, tā dabūs to visu par velti. Sibīrijā ir 80 procenti krievijas derīgo izrakteņu. Un 60 procenti koku. To paņemt - ir roku pastiept. Krievi ķīnai gāzi pārdod lētāk kā eiropai ne jau tādēļ, ka draugi. Tāpēc, ka negrib lai ķīna pārāk apvainojas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti