"Mercedes" pikaps ar ceļojumu māju uz muguras (+ FOTO) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 7.janvāris 2018 15:49

"Mercedes-Benz" prezentējis X-klases pikapa īpašo versiju, kas izstrādāta sadarbībā ar speciālā aprīkojuma ražotāju "Tischer" un paredzēta ceļošanas prieku baudītājiem.

Pikapa kravas kastei piestiprinātajā modulī iekārtota guļamtelpa ar 1,50 m platumu un trim krēsliem, kurus vajadzības gadījumā var transformēt par guļvietu trešajam ceļotājam.

Modulis ir aptuveni 2 m augsts un bez guļamtelpas tajā iebūvēta arī virtuve ar gāzes pavardu, dušas kabīne, nolaižama izlietne un izbīdāms tualetes pods.  

Automobilis būs apskatāms Štutgartes “Caravan, Motor, Touristik” (no 13.01) izstādē kopā ar vēl vienu X-klases modifikāciju, ko Mercedes uzbūvējis kopā ar kompāniju "VanEssa". Šajā gadījumā X-klases pikapa kravas kastei pielāgots 250 kg smags, izbīdāms modulis ar virtuves aprīkojumu, kurā būs gāzes plīts, izlietne, ledusskapis, atvilktnes un nodalījumi pārtikas un trauku uzglabāšanai. Modulis tiek nosegts ar tīkkoka vāku, ko 45 grādu leņķī paceļ gāzes amortizatori. Komplektu papildina viegli piestiprināma brezenta telts ar ieeju no aizmugures. 

Pagaidām X-klasei pieejami divi četru cilindru dīzeļi ar 163 un 190 Zs jaudu kombinācijā ar aizmugures riteņu piedziņu un pieslēdzamo pilnpiedziņu. 2018.gada vidū ražotājs sola V6 dīzeļdzinēju, kas jau no rūpnīcas būs komplektā ar pilnpiedziņu. Šajā gadījumā sliktos braukšanas apstākļos palīdzēs standarta pazeminošie pārnesumi un aizmugurējās ass diferenciāļa bloķētājs (papildmaksa). 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
DALJNOBOJS 7.janvāris 2018 18:20
4 0 Atbildēt

Amerikāņi līdzīgas būdeles uz saviem pikapiem liek jau no 70 gadiem. bet par to vairāk var izstāstīt viencexperts

viencexperc 7.janvāris 2018 20:19
3 0 Atbildēt

Jā, varu. Tikai no 60,ajiem gadiem, nevis 70...

Bils 7.janvāris 2018 19:37
2 0 Atbildēt

Risinājums patīk. BET...

Lai tiktu pie plīts, tā būda jāņem nost? Es ar sievu divatā diez vai noņemtu...

Kā ar numura vietu, nr. jāpārskrūvē vai jāizņem papildus nr?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti