"Cadillac" sasniedz savu otru labāko noieta rezultātu vēsturē 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.janvāris 2018 6:34

"Cadillac" uz viļņa muguras – "General Motors" sastāvā ietilpstošais luksusa automobiļu ražotājs 2017.gadā pārdevis 356 467 jaunus automobiļus, uzrādot otru labāko rezultātu kompānijas vēsturē.

2017.gadā amerikāņu kompānija sasniegusi lielisku rezultātu, realizējusi par 15,5% vairāk nekā 2016.gadā un uzrādījusi otru labāko rezultātu savā 115 gadu ilgajā vēsturē.  

Šādus panākumus "Cadillac" sasniedzis galvenokārt pateicoties Ķīnas tirgum, kur salīdzinājumā ar 2016.gadu izdevies kāpināt noietu par 50,8 procentiem. Taču ne tikai – automobiļu pārdošanas pieaugums reģistrēts gandrīz visos galvenajos tirgos un gatavās produkcijas eksporta rādītājs pieaudzis par vairāk nekā 10 procentiem.

Veiksmīgākais "Cadillac" modelis 2016.gadā izrādījies krosovers "XT5", kas pārdots 143 905 eksemplāru lielā skaitā.

"Cadillac" dīleri sastopami arī Eiropā, piemēram Vācijas tirgū var iegādāties "ATS" kupeju un sedanu, sedanus "CT6" un "CTS", kā arī krosoveru "XT5" un apvidus auto "Escalade".

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 8.janvāris 2018 9:22
12 0 Atbildēt

Galīgi neesmu USA auto fans, taču Forum Auto apskatīju to jaunos Cadillac modeļus, ziniet - ārkārtīgi Vismaz - vizuāli + aprīkojums + salona apdare, izskats utt.

viencexperc 9.janvāris 2018 1:34
6 0 Atbildēt

pirdiens, ne pirdiens, bet ir maz tādi kuri var uzturēt. Viena lieta - nopirkt prēmiumu ar ekonomisku dzinēju, mazu nodokli, bet cita - nopirkt bet ēdelīgu prēmiumu, un gada ceļa nodokli samaksāt lielāku. Nevienu jau neinteresē, ka tas ēdelīgāks motors būs nenokaujamāks, ar lielāku resursu un minimālu ieguldījumu.

Santīmpiši brauc ar kaut kādu eiropas vai japāņu prēmiumu, piemēram BMW. Tiem vajag liet mazāk soļarkas, un kamēr tas stāv servisā, var pabraukt ar kādu no maiņas auto.

ne-experc 8.janvāris 2018 22:47
4 0 Atbildēt

Es arī ieliku mīnusu, jo neskatos šī cilvēka video. Nevienā viņš neko patiesu nesaka. Labi vien ir, ka iesēdināja.

Bet escaleids ir labs auto. Cik zinu, tad viņš ir diezgan uzticams.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 19

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti