Ļoti speciāls apvidus auto no "U.S. Specialty Vehicles" (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.janvāris 2018 15:03

Kalifornijas kompānija "U.S. Specialty Vehicles" (USSV), kas specializējas apvidus auto pārbūvē, prezentējusi sava brutālā apvidus auto "Rhino RX" īpaši grezno modifikāciju "Executive".

"Rhino GX Executive" izgatavots uz pikapa "Ford F-450" bāzes. Aizmugures daļā tam izbūvēts īpaši grezni iekārtots salons ar diviem atsevišķiem sēdekļiem VIP pasažieriem. Krēsliem ir izbīdāmi kāju balsti un centrālais elkoņu balsts ar sensoru paneli multimediju sistēmas un komforta funkciju pārvaldīšanai.

Automašīnas komplektācijā ietilpst 40 collu televizors un starpsiena, kas atdala priekšējo un aizmugures sēdekļu rindu. Par piemaksu tiek piedāvāta satelīta televīzija un panorāmas jumts.

"Rhino GX Executive" ir 20 collu riteņu diski ar bezceļu riepām, hidrauliskā piekare aizmugurē un citas konstrukcijas šķērsstabilizatori.

Greznā apvidus auto pircējiem tiek piedāvātas divas motoru versijas: variants ar 6,7 litru V8 turbo dīzeli un modifikācija ar 6,8 litru V10 benzīna agregātu. Abi varianti darbojas kombinācijā ar piecu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 19.janvāris 2018 20:28
12 1 Atbildēt

Tava minētā gazika vienīgais sniegums ir tāds, ka tas patstāvīgi pats izbrauca no rūpnīcas.

Ar to sasniegumi beidzas.

Tu visus krievu lūžņus, ko te reklamē, pats nemaz neesi redzējis. Man arī ir vieni pazīstami, kuriem komunisms šļācas ārā. Jā, man ir tādi paziņas, jo es dzīvoju Latvijas Getto. Viņi nolēma nopirkt ladu x ray. Palasīja atsauksmes, bildes, kā tu, tagad.

Tad kaut kur Lietuvā atrada, gandrīz jaunu ( vai jaunu) brauca uz lietuvu pirkt. Un ar to arī viss entuziasms beidzās.

Tagad brauc ar kia. Un vairs nedzirdēja nekādu glaimojošu vārdu par ladu.

Krievu autobūvi var salīdzināt ar dacia, lifan, geely. Un tik un tā tā zaudē nosauktajiem. Pat pēc pašu krievu atsauksmēm. Pat jaunās ladas tās ir dacijas krievu stilā. Pat modeķi tie paši, kas dacia, bet mazāk kvalitatīvi.

Es tev novēlu kaut reizi mūžā nobraukt 300km ar kādu no GAZ. Tavs padsmit gadus vecais renis liksies kā limuzīns.

ezis71 19.janvāris 2018 17:21
7 1 Atbildēt

Krievs prot kopēt.

usaexperc 20.janvāris 2018 14:49
1 43 Atbildēt

Tad no tejienes ir tava pārliecība, ka Trumpis spēs glābt tavu nožēlojamo dzīvi! Kad Hārlemas niga ar savu lielo vafeli tevi izdodžēs, tad pat kaimiņu Vaņka ar savu žigulīti tev liksies kā deserts.

Par mani vari nesatraukties, esmu pārsimt tūkstošus nobraucis ar vaziem, gaziem, kraziem, moskvičiem, reņiem un visādiem citādiem zvēriem. Pa lielam GAZ no dodge atšķirās tikai ar to, ka ar GAZ tu vienmēr brauksi (nu max 1 dienu nostāvēsi, kamēr motoru pārlasīs), kamēr dodžam vismaz mēnesi gaidīsi ķīniešu detaļas pa tiešo no amerikas.

Un es kā rūdīts usa eksperts varu teikt to, ka vienīgais auto braukšanai ir BMW! Viss pārējais ir GAVNO!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti