Zināmi Pasaules Gada auto finālisti 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.janvāris 2018 12:37

Nosaukti konkursa 2018 World Car of the Year finālisti, uzvarētājs tiks paziņots marta beigās - Ņujorkas autoizstādes New York International Auto Show (NYIAS) ietvaros.

82 žurnālisti, kas pārstāv auto tematikai veltītus izdevumus no visas pasaules, noskaidros galvenā titula ieguvēju dažādās kategorijās. Šogad par uzvaru cīnīsies:

Alfa Romeo Giulia, BMW X3, Kia Stinger, Land Rover Discovery, Mazda CX-5, Nissan Leaf, Range Rover Velar, Toyota Camry, Volkswagen T-Roc un Volvo XC60 – galvenajā kategorijā 2018 World Car of the Year

Ford Fiesta, Hyundai Kona, Nissan Micra, Suzuki Swift un Volkswagen Polo – kategorijā World Urban Car (pilsētas auto)

Audi A8, BMW 6 Series Gran Turismo, Lexus LS, Porsche Cayenne un Porsche Panamera – kategorijā World Luxury Car (luksusa auto)

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Audi RS 3 Sedan, BMW M5, Honda Civic Type R un Lexus LC 500 – kategorijā World Performance Car (sporta auto)

BMW 530e I Performance, Chevrolet Cruze Diesel, Chrysler Pacifica Hybrid un Nissan Leaf – kategorija World Green Car (ekoloģiskais auto).

Savukārt Citroen C3 Aircross, Lexus LC 500, Range Rover Velar, Renault Alpine A110 un Volvo XC60 noskaidros labākā dizaina autoru.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.janvāris 2018 13:18
13 1 Atbildēt

Ja jau tas ir konkurss - pasaules gada auto, tad žurnālistiem vajadzētu pārstāvēt visas pasaules valstis.

Kārtējais marasms. Kaut kādi 82 žurnaļugas, kas pārsvarā no Eiropas, lemj kurš auto ir labs pasaulē.

Indijā un Ķīnā vien dzīvo 1/3 pasaules iedzīvotāju. Vēl trešdaļa Āfrikā. Cik žurnaļugu ir no Āfrikas? Kurš pārstāvēj Latviju?

Veceņu marasms a ne konkurss.

arba 24.janvāris 2018 15:41
6 0 Atbildēt

Zel, ka neuzaicinaja vienu expertu no si foruma

usaexperc 24.janvāris 2018 14:38
2 20 Atbildēt

Indijā, Ķīnā un Āfrikā cilvēkiem nav izvēles brīvības, viņi brauc ar to, ko viņiem atmet. Arī amerikā ir līdzīgi, ko nodotē trumpis vai atmet Eiropa, ar to arī brauc. Izrādās, ka eiropiešiem, neskatoties uz visām sertifikācijas prasībām, ir vislielākas iespējas tikt pie patiešām baudāma un braucama auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti