Pat 705 Zs - ļoti “nikns” Audi RS 6 universāls 150 vienībās (+ FOTO) 27

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 3.februāris 2018 7:32

Vācijas autobūves kompānija "Audi" uzsāk pasūtījumu pieņemšanu universāla "RS 6 Avant Performance Nogaro Edition" iegādei. Vismaz 124 200 eiro vērtā automašīna ir īpašs modelis, kas tiks izlaists vien 150 eksemplāru lielā skaitā.

Īpašās versijas virsbūve krāsota "Nogaro" zilā krāsā, kas izvēlēta par godu pašam pirmajam "RS" modelim – 1994.gada "Audi RS 2". Universāla motortelpā atrodas 4,0 litru TFSI agregāts ar 605 Zs (750 Nm) jaudu, taču sadarbībā ar "ABT Sportline" veiktā pārbūve ļauj tā jaudu pacelt līdz 705 Zs (880 Nm).   

Universāla spoguļu korpusi var būt virsbūves vai melnā krāsā ar tonētiem stikliem aizmugurē. Piedāvājumā vairāki riteņu disku varianti, ko klients varēs izvēlēties par papildmaksu, taču no rūpnīcas tas izbrauc ar 21 collu izmēru un 285/30 riepām.

Zilās krāsas akcenti redzami arī interjera apdari ar melnajiem alkantara griestiem, "Valcona" ādas sēdekļiem un grīdas paklājiņiem. Sliekšņus grezno "RS 6" logotips, plāksnītes ar versijas nosaukumu un eksemplāra kārtas numuru (1/150).

Standarta "Audi RS 6 Avant Performance" līdz 100 km/h paātrinās 3,7 sekundēs, bet maksimālais ātrums tiek elektroniski ierobežots līdz 250 km/h. Izvēloties papildmaksas "Dynamikplus" paketi maksimālais ātrums pieaug līdz 305 km/h, bet sadarbībā ar "ABT Sportline" inženieriem iegūtie 705 ZS "Nogaro" versijas maksimālo ātruma spēju robežu ļaus pārbīdīt līdz 320 km/h.

Vilkme pilnpiedziņas "Quattro" sistēmai tiek novadīta ar "Tiptronic" astoņu pakāpju kārbas palīdzību. Vēl vairāk stabilitātes var panākt, papildinot konstrukciju ar sporta diferenciāli aizmugures asij un standarta pneimatiskajai balstiekārtai piepērkot "RS" sporta piekari ar "Dynamic Ride Control" (DRC) tehnoloģiju.

Universāla tehnoloģiju arsenālā arī dinamiskā stūre un keramiskās bremzes.  

Īpašās versijas cena Vācijas tirgū ir 124 200 eiro - par 6200 eiro lielāka nekā standarta modelim "Audi RS 6 Avant Performance".

 
27 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dodge 3.februāris 2018 12:06
7778 9 Atbildēt

Lai es un visi citi pa gabalu redzētu manu auto, es izmantoju karogu, jo man jau pašam arī jūk vai tas ir 75 gada vai 93 gada RAM:

BMW 3.februāris 2018 12:29
6283 1 Atbildēt

Šo bildi ilgi meklēji. Var atrast daudz vieglāk, ja meklē īstu geju auto. Uz dodga vajag likt karogus, bet BMW pat rūpnīca tādus ražo:

BMW 3.februāris 2018 12:32
3884 1 Atbildēt

Es atradu BMW emblēmas rašanās vēsturi. Tulkoju, ko nozīmē tas vārds - "asshole". Translators rāda, ka tas ir asinis. Varbūt nozīmē- BMW - "zilās asinis"?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 2

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti