Visekstrēmākās "Ford Ranger" versijas attēli jau internetā (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 8.februāris 2018 6:07

Lai gan "Ford Ranger Raptor" jaunās paaudzes modeļa tirdzniecība sāksies tikai 2018.gada beigās, pikapa visekstrēmākās versijas attēli jau nonākuši tīmeklī.

Daži mediji vēsta, ka "Ford Ranger Raptor" iegūs divlitru 213 Zs (500 Nm) turbo dīzeli un 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, savukārt pēc citas versijas “plēsoņu” aprīkos ar 2,7 litru V6 turbo agregātu, kas attīstīs vairāk nekā 300 Zs un darbosies pārī ar jau pieminēto transmisiju.

Toties droši zināms, ka "Ford Ranger Raptor" būs 283 mm klīrenss un modernizēta piekare ar režīmu "Baja" nervus kutinošam braucienam pa tuksnesi lielā ātrumā, augstas veiktspējas bremzes ar 332 mm bremžu diskiem, agregātu aizsargplāksnes un bezceļu riepas. Pikapa garums ir 5398 mm, platums – 2180 mm, augstums – 1873 mm. Uzbraukšanas un nobraukšanas leņķi 32,5 un 24 grādi, bet garenpārgājamības (rampas) leņķis – 24 grādi.   

"Ford Ranger" pikapa ekstrēmā modifikācija paredzēta Āzijas-Klusā okeāna reģionam, taču to varētu sagaidīt arī citur – gan, ne ātrāk par 2019.gadu.

"Ford Ranger Raptor" ražošana Mičiganā sāksies 2018.gada rudenī.

Atgādināsim, ka "Raptor" modifikācija ir arī "F-150" pikapam. Jaunākajā paaudzē tā aprīkota ar 450 Zs jaudīgu V6 turbo motoru un 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Conqueror 8.februāris 2018 6:12
4 0 Atbildēt

Vajag tādu pašu smuku krāsu kā blakus rakstiņā nokia noceed

viencexperc 8.februāris 2018 9:58
4 0 Atbildēt

Tikai dīzeļos ir spēks.

Vislabāk ir uztaisīt izplūtēju uz augšu, lai iet kā vilciens.

viencexperc 8.februāris 2018 10:02
3 0 Atbildēt

Vai tad ar benzīnu var šitā iet?

prasās tikai uzraksts aizmugurē - "Fuc*k the ecology"

un lai visi zaļie idiņi nošaujās tādu redzot.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti