Jaunais "Peugeot 508" – pirmie attēli 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 19.februāris 2018 11:41

"Instagram" vietnē "Peugeot Héritage" publicēti pirmie sedana "Peugeot 508" jaunās paaudzes modeļa attēli.

Patiesībā tas ir viens attēls, kurā redzama automobiļa aizmugurējā daļa ar prototipa "Instinct" stilā veidotiem lukturiem, bet pārējais paliks noslēpums līdz pat jaunā modeļa pirmizrādei, kas paredzēta Ženēvas autoizstādē pēc divām nedēļām.

Pat tehnisko pusi zināms, ka "Peugeot 508" izgatavots uz EMP2 platformas un tiks aprīkots ar autonomās braukšanas sistēmu, kas varēs kontrolēt stūres iekārtas, akseleratora un bremžu darbību gan pilsētā, gan uz automaģistrāles.

Detalizētākas informācijas par "Peugeot 508" motoru saimi vēl nav, zināms vien, ka tajā, tāpat kā pašreizējās paaudzes modelim, būs hibrīdiekārta.

"Peugeot 508" pašreizējās paaudzes modelis tiek ražots kopš 2011.gada. Latvijā tā cena sākas no 24 099 (120 Zs dīzelis un 6AK). Šāda automašīna aprīkota ar sešiem gaisa spilveniem, ādas stūri, elektriski regulējamiem spoguļiem un stiklu pacēlājiem, kruīzkontroli, divu zonu klimatkontroli, apsildāmiem priekšējiem sēdekļiem, LED lukturiem priekšā un aizmugurē, septiņu collu multimediju sistēmas ekrānu, lietus un parkošanas sensoriem.  

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
bumers 19.februāris 2018 17:04
3 2 Atbildēt

cerams, arī pēdējie

kasinsh79 20.februāris 2018 9:49
2 1 Atbildēt

Visi jaunie Peugeot izskatās kolosāli. Tie ir arī ūberaprīkoti. Žēl gan, ka ierasta lieta ir milzumdaudzās elektroniskās ķibeles un ik pa laikam vispār nestrādājošās ekstras Never ever Peugeot, vismaz man - noteikti.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti