Kia saņem trīs 2018. gada “iF dizaina balvas” trofejas

 
Kia | 24.februāris 2018 10:31

Kia Stinger, Stonic un Picanto saņem “iF dizaina balvas” godalgas

Kia Motors ir ieguvis trīs 2018. gada prestižās "iF dizaina balvas" trofejas, kas nostiprina zīmola kā izcila auto dizaina radītāja reputāciju. Kategorijā “Produktu dizains” tika apbalvoti jaunais Kia Stinger fastbeka sporta sedans, Stonic kompaktais krosovers un Picanto pilsētas automašīna.

2018. ir otrais gads pēc kārtas, kad Kia saņem trīs "iF dizaina balvas", un jau devītais pēc kārtas, kad uzņēmums iegūst kādu no iF apbalvojumiem. Šis jaunākais, trīskāršais apbalvojums, ražotāja saņemto iF dizaina balvu skaitu palielina līdz 15.

Stinger, kas izstrādāts Kia Eiropas dizaina centrā Frankfurte, Vācijā, apvieno klasisku gran turismo dizainu ar plašu un rūpīgi izveidotu interjeru. Iedvesmojoties no 70. gadu grand tourer, Stinger piedāvā elegantas fastbeka proporcijas un muskuļotu kolas pudeles formu, kas sānos vērsta uz leju, uzsverot aizmugurējo riteņu jaudu.

Tāpat arī Frankfurtē radītajam Stonic, Kia kompaktā krosovera debitantam, ir izveidots pārsteidzošs un izteiksmīgs ārējais dizains, apvienojot to ar paaugstinātām sēdvietam un praktisko SUV formātu. Tas ir visvairāk pielāgojamais Kia, kas jebkad ir izgatavots, piedāvājot pircējiem plašu divu toņu krāsu kombināciju un interjera krāsu izvēli.

Trešās paaudzes Kia Picanto - mazākā no Kia automašīnām - papildina A-segmentu ar jaunu un enerģisku raksturu. Tai ir inovatīvs, atšķirīgs dizains un ar jaunākajām tehnoloģijām aprīkota kabīne, kas viegli pielāgojama pircēja vēlmēm. Par spīti kompaktajam izmēram, Picanto inteliģenti veidotais salona dizains padara to par vienu no plašākajām automašīnām savā klasē.

iF dizaina balva 2018: tika pieteikti vairāk nekā 6400 produkti no 54 valstīm
Kopš pirmās apbalvošanas ceremonijas 1953. gadā “iF dizaina balva” ir kļuvusi par vienu no pasaulē nozīmīgākajiem dizaina izcilības novērtējumiem. Šī godalga ir cēlusies no “Die gute Industrieform” (Labs Industriālais Dizains) produktu šoviem, ko dibināja Hanoveres Messe (Hannover Messe). 2018. gadā dizaina balvai dalību bija pieteikuši uzņēmumi no 54 valstīm, iesniedzot 6402 produktus, tos vērtēja neatkarīga starptautiska žūrija, kas apvieno 63 dizaina ekspertus.

“iF dizaina balva” tiek pasniegta septiņās kategorijās: produkts, iepakojums, komunikācija un servisa dizains, arhitektūra, interjera dizains un profesionālais koncepts. Jaunie Kia modeļi tika pagodināti ar apbalvojumiem “Produkta dizaina” kategorijā.

Oficiālā 2018. gada “iF dizaina balvas” pasniegšanas ceremonija notiks 2018. gada 9. martā BMW Welt kompleksā Minhenē. Uzvarētāju produktu izlase tiks demonstrēta “iF dizaina balvas” izstādē Hamburgā, Hāfenā. Turklāt visi uzvarētāji ir redzami iF mājas lapā, www.ifdesign.de, un viedtālruņu aplikācijā "iF design".
Par Kia Motors Europe
Kia Motors Europe ir Kia Motors Corporation pārstāvniecība Eiropā, kas nodrošina automašīnu pārdošanu, mārketingu un apkalpošanu. Tās galvenā mītne atrodas Frankfurtē, Vācijā, un šobrīd Kia pieejams 30 Eiropas tirgos.

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti