500 km/h - Ženēvā parādīs potenciālo pasaules ātrums karali 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 1.marts 2018 14:35

Itālijas kompānija "Corbellati" Ženēvas autoizstādē (no 8.03) parādīs kupeju "Missile" - potenciālo pasaules ātrums karali, kas varēs sasniegt maksimālo ātrumu 500 km/h.

Sagaidāms, ka "Missile" aprīkos ar 9,0 litru V8 motoru, kas attīstīs 1800 Zs. Dzinējs strādās kombinācijā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un palīdzēs “Raķetei” sasniegt 500 km/h – ātrumu, kas pagaidām nav bijis pa spēkam nevienam auto ar pielaidi koplietošanas ceļiem.

Pagaidām par superātro kupeju nav sevišķi daudz informācijas – zināms vien, ka tās virsbūve izgatavota no oglekļa šķiedras, bet Korbelati ir turīga ģimene, kas darbojas juvelierizstrādājumu sfērā.

Atgādināsim, ka pasaules ātrākā automobiļa tituls šobrīd pieder zviedru hipermašīnai "Koenigsegg Agera RS", kas pērnā gada rudenī sasniedza 444,6 km/h.

 Šogad izstādē būs arī iAuto, sekojiet mūsu karstajām ziņām no Ženēvas!

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 1.marts 2018 18:55
6 1 Atbildēt

Par dizainu vien pienākas bonuss. Man patīk, ka atšķiras no kopējās masas

Dānietis 1.marts 2018 22:54
4 0 Atbildēt

Man tāda bērnībā bija rotaļu mašīnīte,tik dzeltana,Mode atkāroias,

Bils 1.marts 2018 18:18
3 0 Atbildēt

Interesanti kurš ir spējīgs tādu valdīt? F1 pilots un tikai uz taisna ceļa? Gan jau pa ~3-5min tukša bāka, ilgi iespringt nenāksies.

Lai jau izdodas ar rekordu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti